Jump to content

Huawei lanseaza 2 tablete noi si cu specificatii bune in China, posibil sa ajunga si in Romania.


MirceaM
 Share

Recommended Posts

Dupa ce nu cu mult timp in urma cei de la Huawei au lansat cel mai nou si performant telefon al sau, Huawei P9, de data aceasta lanseaza 2 tablete in China si anume MediaPad M2 7″ si MediaPad M2 10″. Practic sunt aceleasi tablete doar dimensiunea ecranului difera, una fiind de 7 inch iar cealalta de 10 inch. Specificatiile sunt foarte bune pentru o tableta, avem camera de 13 MP, 3GB de RAM si ecran Full HD.
MediaPad-M2.jpg
Celelalte specificatii sunt:
Procesor Qualcomm Snapdragon 615 octa-core pe 64biti
Ecran de 7/10 inch
3GB memorie RAM, si 16 sau 32 GB memorie interna
13MP camera principala cu LED si camera secundara de 5MP
Senzor de amprente

Baterie de 4360mAh
Android 5.1.1 Lollipop cu interfata Emotion UI 3.1

Slot pentru SIM si compatibil 4G
Ca si preturi, versiunea de 7 inch a tabletei va costa 245 de dolari – 16 GB(4G) si 276 de dolari pentru versiunea de 32 GB(4G).
Versiunea de 10 inch, MediaPad M2 10″ va costa 230 de dolari – 16 GB (fara 4G) , 292 de dolari varianta de 16 GB (4G) si 322 de dolari versiunea de 32GB (4G).
mediapad-m2.jpg.jpeg
Dupa cum spuneam, este probabil ca tabletele sa ajunga si in Romania, insa, cu siguranta pretul va creste dat fiind adaosul magazinelor de la noi, taxelor, TVA, etc.
Huawei se pare ca tinteste topul cu dispozitive din ce in ce mai interesante si performante. Cum este deja un jucator important pe piata telefoanelor mobile, cu siguranta va ajunge sus si in categoria tabletelor, din pacate insa aceste dispozitive nu mai sunt chiar la asa o mare cautare datorita smartphone-urilor ce ajung sa aiba ecrane de 6+ inch si astfel pot inlocui o tableta de 7 inch cu usurinta, asta cred ca stiti deja. Momentan, piata tabletelor cu siguranta nu este in crestere ci mai mult in scadere, insa, poate pe viitor lucrurile se vor misca in directia cea buna si pe acest segment desi mi-e greu sa cred asta.



[s: http://www.androidro.ro/huawei-lanseaza-2-tablete-noi-si-cu-specificatii-bune-in-china-posibil-sa-ajunga-si-in-romania/ ]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.