Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Asus anunta Transformer 3, bazat pe Kaby Lake


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

asus-transformer-3.png


Asus a dezvaluit la Computex noul Transformer 3, o tableta care poate foarte usor sa preia rolul de PC, prin intermediul tastaturii integrate in coperta.


Transformer 3 este menit sa inlocuiasca Transformer Book T100 si vine in doua variante, una standard si una Pro, care difera in mare parte prin procesor.


Ambele editii vor folosi noua arhitectura Kaby Lake, de la Intel, Transformer 3 Pro utilizand procesoare din seria Core i7, in timp ce varianta standard va folosi Core M. Pe partea de memorie, ambele dispozitive vor avea pana la 8GB de memorie RAM si pana la 512GB de stocare pe SSD, in functie de configuratia aleasa de utilizator.


Ecranul este de 12.6 inch si suporta o rezolutie generoasa de 2880×1920, dar daca vreti mai mult de atat si se intampla sa aveti un monitor 4K la indemana, aveti noroc. Transformer 3 este echipat cu un port USB Type C cu Thunderbolt 3. Asta inseamna ca poate fi conectat chiar la doua monitoare 4K, sau daca preferati sa folositi ecranul integrat, dar necesitati mai multa putere, puteti conecta o placa video GTX 1080 la dispozitiv, folosind un Asus ROG XG Station.


Transformer 3 mai vine si cu tastatura, ce are rol de coperta si cu un stylus cu 1024 de nivele de presiune.


Modelul standard de Transformer 3, cu 256GB de stocare, va costa 800 de dolari. O data de lansare nu a fost pomenita, nici preturile pentru variantele mai scumpe.








Edited by TG Silviu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.