Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Anul trecut juca in Creed, acum e campion mondial! Pugilistul-actor din ultimul film al lui Stallone a cucerit centura WBC la semigrea cu un super KO


CBN XherroX
 Share

Recommended Posts

PYi4gLn.jpg

Bellew, cunoscut si dupa numele personajului interpretat in Creed, "Pretty Boy Conlan", l-a invins prin KO in repriza a treia pe congolezul Ilunga Makabu, cu ocazia unei gale care a avut loc duminica la Liverpool, pe stadionul echipei Everton.

 

"In aceasta seara mi-am indeplinit visul de a deveni campion mondial", a declarat englezul dupa victorie.

 

Tony Bellew, in varsta de 33 ani, a jucat in filmul "Creed: Mostenirea lui Rocky", partea a saptea a filmului de mare succes "Rocky", interpretând rolul unui pugilist, "Pretty" Ricky Conlan, care s-a luptat de asemenea pentru o centura, adversarul sau fiind Adonis Johnson (fiul lui Apollo Creed), antrenat Sylverster Stallone, alias Rocky.

Centura cucerita de Bellew i-a apartinut in trecut si lui David Haye.

#Sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.