Jump to content

O singură agenţie de turism va aduce 40.000 de turiști israelieni în România


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Turoperatorul israelian Meshek Wings va aduce 40.000 de turişti pe litoral, la București, Sibiu şi Oradea. Primii turişti au venit deja și au ales vacanțe la Neptun și Mamaia.


sibiu_43326100.jpg


Primul zbor charter care a adus turiștii israelieni la București a avut un grad de ocupare de 97%, iar o parte din acest turiști s-au cazat deja la hotelurile de pe litoral.


"Anul trecut am adus, în România, circa 35.000 de turişti israelieni. Turiştii israelieni care aleg România vin pentru natură, cultură, istorie, distracţie dar şi pentru turism de shopping", spune Meidan Butnaru, directorul comercial al Meshek Wings, care va opera curse charter și spre Sibiu și Oradea.


Pentru Sibiu, oficialul companiei estimează că va aduce un număr de 3.800 de turiști israelieni. Turiştii vor fi cazaţi în Sibiu la hoteluri de 3 şi 4 stele.


Circa 2.000 de israelieni vor veni la Oradea și se vor caza la Băile Felix.


Touroperatorul Meshek Wings, unul dintre primii 10 touroperatori din Israel, avea ca ţintă aducerea unui număr de 25.000 de turişti israelieni în România, în 2015, după ce, în 2014, au organizat sejururi pentru 18.000 de turişti, faţă de estimările iniţiale de 8.500 de turişti din Israel.


Meshek Wings este unul dintre cei mai mari touroperatori din Israel, care face parte din concernul Tacam, cu activităţi de peste 1 miliard de dolari pe an.







Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.