Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Trei locuri din Brașov, pe care trebuie să le vezi cu cei mici


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

trei-locuri-din-brasov-pe-care-trebuie-s


Unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, Brașovul atrage în fiecare an turiștii din toate colțurile Europei datorită parfumului său medieval, a obiectivelor turistice interesante, dar mai ales a parcurilor naturale incredibile. Dacă ți-ai propus să explorezi orașul de la poalele Tâmpei alături de cei mici, iată câteva locuri pe care trebuie neapărat să le bifezi.


Parcul Aventura


Unul dintre cele mai interesante parcuri de aventură din România se află în orașul Brașov, și este locul perfect unde adulții, dar și copii se pot distra pe cinste. Parcul Aventura dispune de 14 trasee, o tiroliană foarte mare care se întinde pe circa 110 metri și traversează lacul, plus o mulțime de alte provocări pe care trebuie să le încerci neapărat.


Complexul Paradisul Acvatic


Întins pe o suprafață uriașă și dispunând de 6 piscine interioare, 2 exterioare, tobogane, o zonă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit și teren de volei cu nisip, restaurante, șezlonguri și umbreluțe etc., Parcul Acvatic din Brașov este un adevărat paradis pentru fiecare membru al familiei. Copiii se vor distra cu siguranță pe toboganele răsucite și la bălăceală în bazinele dedicate lor, în timp ce părinții au posibilitatea să se relaxeze la jacuzzi sau în saună.


Grădina Zoologică Brașov


Restaurată și adăpostind o mulțime de specii de animale, Grădina Zoo a orașului Brașov este ideală pentru o escapadă în familie. Vei găsi aici patru atracții unice în țară: un Planetariu, Casa cu Ocol- o așezare în stilul tradițional țărănesc care găzduiește animale domestice precum porci, oi, vaci, găini, gâște, prepelițe etc., Casa leilor și a tigrilor unde poți observa leii de la înălțime sau poți ajunge la interior printr-un tunel, dar și un Loc de Joacă pentru copii.







Edited by TG Silviu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.