Jump to content

Amazon Fire HD 10, disponibil acum şi cu spate metalic


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Tabletele Amazon au fost întotdeauna considerate soluţii de buget, dedicate celor care au investit destul de mult în ecosistemul companiei. Hardware-ul de medie şi calitatea construcţiei nu le recomandau în trecut ca tablete pe care să le porţi cu tine peste tot, însă Amazon încearcă să rezolve măcar una dintre probleme, lansând o variantă cu construcţie metalică a modelului Fire HD 10.


Noua tabletă Amazon Fire HD 10 vine cu puţine diferenţe faţă de modelul de bază, singura diferenţă majoră fiind capacul metalic de pe spatele dispozitivului. Aceasta vine cu acelaşi hardware mid-range, constituit de un procesor quad-core la 1,5 GHz, ecran de 10,1” cu rezoluţie 1280 x 800 pixeli, cameră foto de 5 megapixeli pe spate şi o cameră frontală HD. Un avantaj faţă de modelele standard Fire HD este însă opţiunea de a cumpăra modelul cu mai mult spaţiu de stocare, Fire HD 10 cu 64 GB fiind disponibil doar cu construcţie metalică.


amazon-fire-10-640.jpg?width=640&height=


Cei care îşi doreau să comande o tabletă Fire HD 10 ar trebui să ia în calcul noul model, întrucât preţul pentru varianta de bază, cu 16 GB spaţiu de stocare şi cea superioară de 32 GB, nu s-a modificat. Atât Fire HD 10 din plastic în culorile negru şi alb, cât şi versiunea metalică sunt listate la acelaşi preţ de 229 dolari, respectiv 269 dolari, în funcţie de spaţiul de stocare.


Versiunea de top, cu 64 GB interni costă 289 dolari.






Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.