Jump to content

GTA Online: Further Adventures in Finance and Felony Trailer


 Share

Recommended Posts

GTA-5-online-felony-790x444.jpg


Rockstar s-a tinut de cuvant si a lansat un trailer cu Further Adventures in Finance and Felony, cel mai nou expansion al lui GTA Online, care va fi disponibil saptamana viitoare, in ziua de 7 iunie.


In acest trailer puteti vedea cam ce fel de actiune va asteapta in noul update. Aveti jafuri armate de planuit, furturi cu elicopterul de comis, masini scumpe si sedii de cumparat, plus un numar mare de activitati mai mult sau mai putin legale.




Esenta acestui update este ca jucatorii pot forma acum companii criminale, a caror obiectiv este cel de-a face trafic folosind marfuri ilegale sau furate. Un jucator va avea rolul de presedinte al companiei, trimitand angajatii sai in diverse misiuni pentru obtinerea de marfuri, care apoi trebuiesc pazite in depozite si vandute pentru profit. Obiectivul este cel de-a pune stapanire asupra contrabandei din oras, asa ca nu va fi usor, pentru ca fiecare alt jucator si politia probabil va incerca sa iti puna bete in roate.







Edited by TG Silviu
Link to comment
Share on other sites

Salut @MihaiM. Te anunt ca vei primi un avertisment verbal pentru încălcarea regulamentului "1.1. Posturile care conţin doar un cuvânt sau au mai mult de 3 emoticon-uri vor fi sancţionate cu avertisment verbal la prima abatere şi 1 punct de warn la cea de-a doua abatere.". Te rog să citești regulamentul pentru a evita sancțiunile pe viitor.

Edited by TG HOODEN
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.