Jump to content

[Portofoliu] - Psk.


Psk
 Share

Recommended Posts

Sunt minunate, n-am ce să spun mai mult. Mă pot declara un 'fan' al avatarelor tale, chiar am dat și un follow acestui topic pentru a fi la curent cu noile postări. Ești genial, Psk!

P.S.: Am luat și eu un avatar și ți-am dat un +1.

Link to comment
Share on other sites

Ai un stil unic la avatare, îmi place cum lucrezi.

Sunt niște creații reușite, felicitări!

Edited by Eunji
Link to comment
Share on other sites

@BgdaNNN: Mă bucur să aud asta. Mersi! Succes și ție, Bogdan!

: Da, da și încă unele lucruri. Încerc să le combin cum pot mai bine. Nu știu dacă a fost o întrebare ironică sau doar o simplă curiozitate. În fine.

@DreQusoR, @Eunji: Vă mulțumesc!

@Arshavin: Nici chiar așa. :)) Fac doar avatare și nu mă compar cu Cristina, Fiveo, MSiLevy și care mai sunt.

@Elena: Sper că este de bine. Mă bucur să aud asta. În trecut nu te pasiona activitatea mea în Photoshop. Mersi! :D Sincer? Prima oară mi-a sugerat woodstar să fac o aplicație și am zis să încerc, iar a doua oară mi-a propus Mentosan și iar am zis să încerc. Nu pot spune că a fost ceva personal sau că a fost un gest disperat. Nu este dorința mea și nu țin cont de acel grad. Dar am zis să-mi ascult prietenii, să încerc și pe final să zâmbesc indiferent de alegerea celor " mari ". Ce vreau să spun cu aceste rânduri? Sunt un tip leneș și nu doresc să mă perfecționez în acest domeniu sau să învăț pentru că trebuie sau pentru că este necesar. Din cauza asta nu mă descurc cu textul și prefer să fac doar avatare. Nici acele avatare nu sunt reușite sau prea drăguțe. Prefer să vină totul de la sine, treptat și cu cap. În fine. Noi să fim sănătoși și la pungă groși.

 

Cereri (150x250):

tdrYC8w.jpgfDughB6.jpgTgfi8DV.jpgpehKeuC.jpg

Ndl2FcM.jpgdvveuYd.jpgJV7qwKT.jpgDEB60b8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.