Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Uite dopingul, nu e dopingul. Cazul întortocheat al vedetei Anna Chicerova îşi consumă un nou episod


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

olympics-day-15-athletics-fvnz8qlflhpx.j


  • Anna Chicherova, campioană olimpică la săritura în înălţime la Jocurile Olimpice din 2012, a anunţat pentru agenţia TAS că proba B din eşantionul prelevat la Londra este negativă. Chicerova este campioană mondială în 2011 la Daegu şi medaliată mondială cu argint la Osaka 2007 şi Berlin 2009.
La cererea avocatului meu, am fost informată că probele biologice prelevate în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra au fost retestate, iar rezultatul este negativ. În ceea ce priveşte proba biologică prelevată la Beijing, aşteptăm rezultatul pe data de 8 iunie", a declarat Anna Chicherova pentru agenţia TAS.


Chicherova, care a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice din 2008 şi aurul la Londra în 2012, face parte din grupul celor 8 sportivi ruşi depistaţi pozitiv după reexaminarea probelor prelevate în timpul Jocurilor Olimpice din 2012. Chicherova este şi pe lista celor 14 sportivi ruşi bănuiţi că au concurat dopaţi la Jocurile Olimpice de la Beijing.


În noiembrie 2015, lotul olimpic de atletism al Rusiei a fost suspendat din toate competiţiile internaţionale din cauza problemelor de dopaj şi a corupţiei.


2,07 m este recordul personal al Annei Chicerova la săritura în înălţime (outdoor), iar recordul României este deţinut de Monica Iagăr, cu 2,02 m. Recordul mondial la săritura în înălţime îi aparţine bulgăroaicei Stefka Kostadinova (outdoor), 2.09 m







Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.