Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Părere PC.


Recommended Posts

  1. Buget: 4800RON
  2. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Periferice.
  3. Rezolutia monitorului pe care va fi folosit: 1920x1080 ( 60/75Hz )
  4. Aveti nevoie de monitor?:Da ( Pana in 900RON)
  5. Aveti nevoie de periferice?:Nu
  6. Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Gaming
  7. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming?:GTA V / CS:GO / Rocket League / ETS2.
  8. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Da
  9. Cand vei face achizitia?: Saptamana aceasta.
  10. Alte precizari: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1799128/[...]
  11. Am achizitionat din componente:Cooler/Carcasa/SSD/ Placa de Baza.

[...] - Vreau sa stiu daca sunt Compatibile toate componentele,Daca mai trebuie ceva schimbat.

Link to comment
Share on other sites

@BdDr, Are ceva daca e modulara sau nu?Ca am vazut o diferenta doar,Ca asta care mi-ai recomandat-o tu nu este modulara iar ceea a mea este Semi-Modulara.

@CBN Koverino, Sunt 2x de 8GB Ram.Si stai calm ca placa video nu va ramane aia.Astept,cam in acest an as vrea sa il achizitionez pe tot.

Link to comment
Share on other sites

@@Korom,Modulara inseamna ca poti detasa cablurile ei. Te ajuta daca vrei sa aranjezi cablurile frumos. Nu gasesti o sursa modulara in 350 lei buna.

 

P.S.: Daca n-ai luat nimic si spui ca placa video o vei lua anul asta, de ce ti-ai pus componentele in semnatura de parca le-ai detine? :emo:


@,Post sters. "HDD mai pt gaming"?! Fa +1 in alta parte, aici nu se permit astfel de posturi.

Edited by BdDr
Link to comment
Share on other sites

@BdDr Am spus ce am achizitionat si ce urmeaza sa achizitionez,Si aproape jumate din componente le detin.Saptamana viitoare o sa le achizitionez aproape toate,o sa mai ramana doar Procesoru si Placa video.Mai mult ca sigur ca Placa video o sa o schimb cand o sa mai fie pe stock GTX 1080 sau 1070.

1.Dar mai trebuie sa aleg ceva? sau este tot perfect asa cum este?

2.Nu poti sa imi recomanzi un Monitor? am spus mai insus ca am nevoie de unul(1920x1080) pana in 900RON

Edited by Korom
Link to comment
Share on other sites

Ar merge sa schimbi si HDD-ul cu un WD Blue de 1TB, tot ala cu 7200rpm. Am ambele HDD-uri, si acel Seagate din wishlistul tau si WD Blue. WD Blue este mai silentios si mai rapid. In rest, cam asta e...Vezi ca GTX 970 e acum 1400-1500 lei, GTX 1070 va fi peste 2200 lei iar GTX 1080 in jur de 3500 lei.

 

Monitor: http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/dell/p2414h-238-inch-8ms-gtg-black?utm_source=price-ro&utm_medium=pricegrabbers&utm_content=price-promo&utm_campaign=Monitoare%20LED&utm_term=stoc_m

 

Are panou IPS si se vor vedea bine culorile. Nu te utia dupa monitoare cu panou TN.

Edited by BdDr
Link to comment
Share on other sites

@Vlad,Sincer man,uitate si la Frecventa procesorului.Are 1114Mhz,cam slabut,avand in vedere ca este asa de scumpa.La celelalte de la GIGABYTE sau EVGA au 1200MHz+

Link to comment
Share on other sites

@BdDr,Nui chiar asa mare diferenta dar aia e la reducere si nu o sa o pot cumpara doar peste 3 luni,fiind-ca ma mai costa si procesoru inca 1000RON.Dar sincer cred ca o sa o iau pe care o sa fie mai buna la pret.

Mane sincer te rog,gaseste-mi unul care are 1920x1080 sau mai mult,sa fie ieftin ok?Sincer de la DeLL sa nu fie te rog.(Sa fie ieftin)

Edited by Korom
Link to comment
Share on other sites

Ce are Dell? E bestbuy monitorul ala in bugetul tau. Ca o paranteza, Alienware ( laptopurile si calculatoarele alea care arata frumos si sunt la supra-pret ), sunt o subdivizie de la Dell. Compara modelul, nu firma.

 

Iar tu daca cumperi peste 3 luni, degeaba incerci sa cauti de acum piese...O sa iei ceva in urmatoarele 2 saptamani sau inchid topicul si revii cu 2 saptamani inainte de achizitie?

Edited by BdDr
Link to comment
Share on other sites

@BdDr,Saptamana aceasta adica in 16 Le cumpar aproape pe toate,dar te rog mai uitate odata peste schimbariile pe care le-am facut in whitelist-ul meu,am vorbit cu un specialist in domeniu si a spus sa schimb unele chestii. http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1799128/

 

@Vlad,imi iau un AOC la 400RON cat de cat e bun...

Link to comment
Share on other sites

@@Korom,Specialistul ala e un idiot, ti-a recomandat o placa de baza inutil de scumpa pt ce ofera, un hdd foarte scump ( n-ai nevoie de WD Black cat timp tu vei folosit SSD ) si o sursa slaba, insa cu multi W. Hotaraste-te, ori ne asculti pe noi, ori pe diferiti asa zisi "specialisti". Ne pierdem timpul aiurea atunci.

 

@@Korom,AOC nu-ti ofera la 400 lei panou VA, vei lua un TN vai de persoanele decedate ale lui.

Edited by BdDr
Link to comment
Share on other sites

@@Korom,Ala e un pc de cacao , si mai costa si peste 5000 de lei :)) . Ti-am spus sa-ti schimbi acea placa video , e cu 200 de lei mai ieftina . Ai primit si destule raspunsuri de la@, Daca nu ne asculti , spune sa inchidem topicul si gata.

@@Korom, Iti voi mai da un pc care vad ca e 4900 de lei si are gtx 1070 , dar nu stiu daca is compatibile componentele , dar daca sunt , iti mai pui cu inca 280 de lei un ssd de 250 de giga si ai rezolvat problema,ai un super pc de gaming. Uite aici e pc-u http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1860771/

@, poti verifica pc-u de mai sus ? :D

Edited by Vlad
Link to comment
Share on other sites

@BdDr,uitate mai bine ca placa de baza aia MORTAR e 1151 la socket si i7 6700 3,4GHz e tot 1151 man,si 1 singura problema mai am,daca ai putea sa imi recomanzi o sursa max pana in 350RON care sa ma duca cat de cat si +500W , iar dupa poti da T/C.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.