Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Iată cum arăta Dwayne Johnson în liceu. Se credea despre el că este „poliţist sub acoperire”


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

527381l-640x400-b-8c3ed35f.jpg

 

 

Starul lui The Scorpion King, Furious 6, San Andreas şi al multor altor producţii hollywoodiene, se bucură acum de o atenţie maximă în Cetatea Filmului. Cu o mulţime de proiecte în lucru - atât cinematografice, cât şi în domenii conexe - atrăgătorul şi impresionantul Dwayne Johnson pare să fi fost dintotdeauna un magnet pentru sexul opus. Însă, după cum a dezvăluit recent în The Graham Norton Show (BBC One), lucrurile nu au stat chiar aşa.

O fotografie din liceu cu actorul, postată pe contul său de Instagram, arată de ce. Bine făcut şi cu o faţă de om matur, a fost adesea confundat cu „un poliţist sub acoperire”.
„Ne mutam destul de mult - îl urmam pe tata – şi la fiecare şcoală nouă – pe când aveam 14, 15 ,16 ani – se credea că sunt un poliţist sub acoperire. Am schimbat liceul de patru ori, nu aveam prea mulţi prieteni şi fetele nu erau atrase de mine,”, a povestit Johnson.
Despre anii adolescenţei a mai povestit actorul şi în urmă cu un an, într-un comentariu la imaginea de mai jos. Tânărul Dwayne, care, datorită înfăţişării sale, a făcut mai rapid trecerea de la pubertate la adolescenţă, obişnuia sa frecventeze atunci "baruri dubioase" şi "să facă rost de maşini ieftine de la drogaţi". Acea tulbure perioadă i-a adus şi probleme cu legea, însă maturizarea accelerată a însemnat şi învăţarea responsabilităţii.
În discuţia cu Norton, actorul a mai menţionat şi faptul că l-a cunoscut pe celebrul Muhammad Ali, prin intermediul tatălui său. „Tata a fost pugilist [si luptător profesionist; mama sa era şi ea fiica unui luptator profesionist, Peter Maivia].Când eram copil, am avut ocazia să petrec ceva timp cu Ali. A fost grozav. Moartea lui m-a întristat cumplit", a mărturisit el.

 

592947l.jpg?ts=1465543503

 

Sursa.

Edited by ConstantinNAZI
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.