Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

14.000 de oameni l-au insotit pe Muhammad Ali pe ultimul drum. Imagini impresionante de la inmormantarea marelui boxer


CBN XherroX
 Share

Recommended Posts

W86RFb2.jpg







Muhammad Ali a incetat din viata sambata dimineata, pe 4 iunie. Acesta a avut probleme pulmonare si a fost dus de urgenta la spital, insa in mai putin de 24 de ore a incetat din viata din cauza unui soc septic.



Ali avea 74 de ani si se lupta de mai bine de 30 de ani cu boala Parkinson, cea care l-a facut sa treaca in umbra in ultima parte a vietii. "Cel mai guraliv sportiv din toate timpurile a fost redus la tacere de Parkinson", titra presa din USA in urma cu mai multi ani, cand Ali a inceput sa fie in imposibilitatea de a vorbi.



Acesta a fost inmormantat ieri in Louisville, Kentucky, orasul sau natal, iar la ceremonie au participat peste 14.000 de oameni, funerariile fiind tinute dupa traditia musulmana, cea care a fost imbratisata de Ali in urma cu mai bine de 40 de ani.



Pe langa membrii familiei, la ceremonie au participat personalitati din intreaga lume, printre care presedintele Turciei, fostul presedinte al USA, Bill Clinton, diferite personalitati din USA, reprezentanti ai comunitatii musulmane si a comunitatii afro-americane ca Jesse Jackson sau boxeri celebri ca Sugar Ray Leonard sau Bernard Hopkins.



In cinstea marelui boxer, primaria din New York a denumit o strada cu numele sau. Culmea este ca aceasta strada este una dintre cele care formeaza intersectia denumita "Joe Louis", dupa numele unui alt greu celebru in box.


















Sursa


Link to comment
Share on other sites

Multumim pentru postare!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.