Jump to content

[Tutorial] Rezolutia 1024x768 (4:3) fara barile negre.


AIM IAWY
 Share

Recommended Posts

Multi dintre voi joaca acest joc pentru ca nu aveti calculatoare decente sa ruleze alte jocuri sau ca v-a atras atentia un prieten

pentru el.

Sa incepem ca oricare om, cu introducerea acestui tutorial:

 

 

 

Cum majoritatea dintre voi aveti si calculatoare mai inapoiate din punct de vedere al configuratiei, totusi tot vreti sa jucati jocul pe tot ecranul fara barile negre. Cea mai simpla solutie este:

 

1. Sa va puneti in joc rezolutia monitorului, un exemplu: Daca am un laptop cu rezolutia maxima de 1366x768 asa voi pune si in joc. Dar daca rezolutia este mai mica decat 1366x768 atunci barile negre isi vor face simtita prezenta.

Tutorialul se bazeaza pe: Rezolutia 1024x768 fara barile negre.

De ce as vrea sa fac asta? Pentru ca FPS-urile sut mult mai mari daca facem asta, iar mai multe FPS-uri rezulta un joc mai placut.

Inceperea tutorialului:

1. Ne ducem in joc, apasam pe "ESC" de pe tastatura > dam pe "Options" > apoi pe "Display Setup" > Urmand sa dam pe "Advanced" > iar dupa pe rezolutia "1024x768x32" pe care o aveti toti.

2. Iesim din joc fara grija, cu toate ca barile negre au aparut!

4. Mergem pe ecran, dam "Click Dreapta", dam pe "Graphics Proprietes" ( http://prntscr.com/bfg7d4), apoi pe "Display" ( http://prntscr.com/bfg7mr ) urmand sa faceti setarile acestea (precum la mine) ( http://prntscr.com/bfg80z )

5. Apasam pe "Apply".

Dupa ce am apsat, se poate vedea ca si ecranul a suferit mici modificari, dar o sa va obisnuiti cu ele. Sau puteti sa schimbati inapoi pe rezolutia voastra, in cazul meu a fost 1366x768. ATENTIE: DIN GRAPHICS PROPRIETES.

Acesta a fost tutorialul meu, sper ca v-a placut! <3

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.