Jump to content

BARCELONA ȘI REAL MADRID NU vor fi licențiate în PES 2017!


Bogdan Constantin
 Share

Recommended Posts

EA SPORTS A ACHIZIȚIONAT DREPTURILE EXCLUSIVE PENTRU CAMPIONATUL SPANIOL BBVA!

 

Konami mai pierde din licențe, iar de data asta chiar doare!

 

De parca nu ar fi fost destule probleme cu licentele, iata ca seria Pro Evolution Soccer risca sa dispara complet in anonimat. Nu stiu sincer daca este in special vina lui Adam Bhatti, un cetatean musulman despre care fanii PES il critica de ani de zile vehement, sustinand ca pe langa faptul ca cel care conducele destinele PES in Europa, Adam Bhatti, este “paralel” cu fotbalul, mai e si ignorant sau arogant, blocand toate comentariile sau toti fanii pe platformele media care au ceva de spus sau de criticat. Si PES se pare ca se va duce iarasi in jos, de data asta de tot.

 

Si va spuneam de ceva timp cum ca seria Pro Evolution Soccer a ramas cam ultimul joc produs de Konami care beneficiaza de un buget substantial, japonezii desfintand o gramada de divizii si concentrandu-se mai mult pe platformele mobile din cauza vanzarilor slabe. Trageam atunci un semnal de alarma si eram constient ca si cu seria Pro Evolution Soccer se va intampla acelasi lucru, iar o prima mare problema deja apare, licentele. Dar aici dupa cum este o expresie germana “selber schuld”, japonezii par a fi singurii vinovati de faptul ca se autodistrug, refuzand sa asculte ideile fanilor sau sa investeasca si sa avanseze asa cum face concurenta.

 

EA Sports a lovit exact sub centura, acolo unde pe japonezi ii durea cel mai tare si ca o mare companie care se respecta si care cauta sa investeasca in toate departamentele, a achizitionat drepturile exclusive si pentru campionatul spaniol, asta dupa ce le mai detinea si pe cele de Premier League sau Bundesliga.

Si faptul ca FIFA 17 va avea pe langa un nou motor de joc, o grafica mult imbunatatita, un nou gameplay, un nou Story Mode si un campionat spaniol exclusiv licentiat, nu face decat sa incline balanta inca de pe acum, din luna Iunie, spre FIFA 17, care se va pare ca va dobori recordurile precedente de vanzari.

 

 

2000px-Liga_BBVA.svg.png

 

Totusi, Konami inca mai are drepturi de imagine pentru jucatorii din campionatul Spaniei si de a negocia separat cu unele echipe spaniole, la fel cum se intampla si in cazul Premier League sau Bundesliga. Echipele spaniole licentiate in PES 2017 vor fi:

 

Almeria CF

Atletico Madrid
Getafe CF
Real Sporting de Gijón
Malaga CF
CA Osasuna
CD Tenerife
Xerez CD
Real Zaragoza.

 

Dupa cum vedeti, Real Madrid si Barcelona NU vor fi licentiate in PES 2017, o lovitura dura primita de Konami de la canadieni avand in vedere ca aceste doua echipe spaniole reprezinta la ora actuala suprematia in fotbalul mondial.

 

Insa ATENTIE! Toti jucatorii spanioli vor fi licentiati in PES 2017! Ca sa intelegeti mai bine, vom avea parte de un campionat spaniol prezent in PES exact ca Premier League, nelicentiat si cu doar cateva echipe licentiate. Totusi, exact ca in cazul Premier League, jucatorii vor fi licentiati. Asta inseamna ca dupa o editare sau cateva patch-uri, veti putea avea neoficial atat Premier League cat si campionatul spaniol licentiate in PES 2017.

 

Singura sansa a celor de la Konami ar fi ca dupa unele zvonuri, ca salvarile si optiunile de editare sa poata fi partajate intre utilizatori, insemnand ca daca cineva editeaza Premier League sau campionatul spaniol, sa poata rapid partaja fisierele si altor utilizatori rezolvand teoretic repede acest aspect. Si o mai buna sansa ar fi daca ar face si cu Bundesliga acelasi lucru, insa se pare ca acolo EA Sports detine dreptul si asupra jucatorilor, ceea ce face ca Bundesliga sa fie imposibil de introdus in seria PES fie ea licentiata sau nelicentiata.

 

Ramane de vazut cum vor decurge lucrurile in viitor pentru Konami, insa personal prevad de pe acum faptul ca licentele UEFA Champions League si Europa Leage vor fi cumparate de EA Sports dupa ce expira contractul de exclusivitate cu Konami, riscand sa trimita seria PES complet in bezna.

 

Sursa: http://www.pesromania.ro/stiri/stiri-pes/99-lovitura-grea-data-de-ea-sports-celor-de-la-konami-barcelona-si-real-madrid-nu-vor-fi-licentiate-in-pes-2017

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.