Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Amazon Oasis: un e-reader performant, la un preţ pe măsură


Romanski
 Share

Recommended Posts

Amazon a lansat Oasis, un nou model de e-book reader din gama Kindle. Acesta este cel mai performant model de până acum, fiind echipat cu un display cu rezoluţie mare retroiluinat, o carcasă subţire şi uşoară şi care vine la pachet şi cu o protecţie pentru ecran din piele. Acesta va lua locul modelului Voyage ca e-reader de top, modelele precedente fiind însă în continuare în oferta Amazon.

Kindle Oasis integrează acelaşi display de 6” cu rezoluţie 300 ppi, care oferă o experienţă de citit confortabilă, extrem de apropiată de cititul de pe hârtia adevărată. Iluminarea acestuia este realizată folosind zece LED-uri albe, faţă de 6 LED-uri pe Kindle Voyage şi 4 LED-uri pe modelul Paperwhite şi este echipat cu WiFi sau cu WiFi şi 3G, în funcţie de varianta aleasă. Acumulatorul intern va oferi o durată de utilizare obişnuită pentru un e-book reader Kindle, care este garantată pentru câteva săptămâni de utilizare la o singură încărcare, însă husa din piele vine cu un acumulator intern propriu, care poate să extindă durata de utilizare la câteva luni.

Amazon a realizat carcasa lui Oasis într-un mod neobişnuit, oferind o grosime de numai 3,4 mm în cel mai subţire punct şi de 8,5mm pe laterala din dreapta. Aici sunt stocate circuitele interne şi bateria, iar butoanele pentru schimbarea paginii sunt accesibile uşor cu degetul mare, întreaga parte exterioară servind drept mâner pentru utilizarea cu o singură mână. Dispozitivul integrează şi un accelerometru, schimbarea mâinii reorientând modul în care textul este afişat. La 131 de grame pentru varianta WiFi şi 133 grame pentru cea cu 3G, Oasis este cel mai uşor Kindle de până acum. Husa mai adaugă 107 grame, însă nu este obligatorie în utilizare.

Stocarea internă de 4 GB poate să ofere spaţiu pentru 1000 de cărţi, iar bateria poate fi încărcată în mai puţin de trei ore folosind un cablu USB. Kindle Oasis este disponibil la pre-comandă pe amazon la 290 de dolari pentru varianta de bază, primele livrări fiind programate pentru 27 aprilie.kindleoasis.jpg?width=640&height=538

Sursa: http://www.go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Postați sursa exactă de unde ați luat detaliile despre gadget nu doar link-ul către pagina principală. Topic Closed! Ai fost sanctionat cu un AV (Avertisment).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.