Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Special pentru vitezomani: GPS cu detector de radar integrat


Romanski
 Share

Recommended Posts

Passport IQ nu este un simplu navigator GPS. Pe lângă rolul de ghid, are în vedere toate radarele din parcurs, pe care le depistează folosind unde laser, astfel ca tu să ajungi la destinaţie cu portofelul intact şi fără puncte de penalizare sau carnet suspendat.

În momentul în care este detectat un radar, se afişează pe ecran atenţionarea, dar şi frecvenţa pe care acesta funcţionează. Cu opţiunea "Mark Location", poţi salva nu doar punctele de interes de pe hartă, ci şi zonele capcană sau zonele cu alarme false.

Ecranul touch de 5 inch este suficient de mare încât să observi cu uşurinţă harta, dar şi parametrii de navigare sau eventualele alerte.

Navigatorul Passport IQ costă aproximativ 650 $, din păcate de pe site-ul oficial livrările se fac doar în Statele Unite.

 

 

Sursa: http://www.go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Postați sursa exactă de unde ați luat detaliile despre gadget nu doar link-ul către pagina principală. Topic Closed! Ai fost sanctionat cu un AV (Avertisment).

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.