Jump to content

Oraşul Vinului, locul în care mulţi şi-ar dori să ajungă


TG Chinez
 Share

Recommended Posts

vin-rosu.jpg?width=618&height=361

Valoarea „Oraşului Vinului” se ridică la 81 de milioane de dolari.
În oraşul Bordeaux a avut loc, la 1 iunie, deschiderea unui loc unic dedicat culturii consumului de vin – un muzeu tematic intitulat „Oraşul Vinului” (La Cité du Vin).
bordeaux-1.jpg?width=912
bordeaux-5.jpg
bordeaux-4.jpg?width=912
Un parc într-adevăr imens. Pe cele 10 etaje ale sale există zone de degustare, restaurante, magazine, săli de lectură, săli de expoziţie, subsoluri pentru depozitarea băuturilor şi chiar un cinematograf. Ideea şi realizarea „Oraşului Vinului” ne-a impresionat foarte tare, de aceea am decis să vă prezentăm câteva fotografii ale acestui mega-proiect.
Pentru crearea acestui parc pentru adulţi au fost necesari şapte ani. Aşa cum a fost proiectat de designeri, imaginea exterioră a pavilionului seamănă cu un pahar din care se varsă vin.
Centrul se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi aici sunt organizate sesiuni de degustare, acţiuni tematice, expoziţii – toate cu scopul cunoaşterii istoriei şi a culturii acestei băuturi nobile.
La unul din etaje există chiar şi o lustră formată – atenţie! – din mii de sticle de vin. Tot acest etaj oferă o panoramă de 360 de grade a oraşului.
Sursa: Click!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.