Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noul Porsche Panamera - primele imagini cu cel mai rapid sedan de lux de pe Pământ


South keNNeDy
 Share

Recommended Posts

2017-porsche-panamera-leaked-photos-3.jp




Următoarea generaţie a lui Porsche Panamera îşi va face debutul în Germania, la 28 iunie, dar pozele cu noul Turbo se pare că au ajuns deja de net. Aceste fotografii ne dezvăluie câte un pic atât din exterior cât şi din interior. În privinţa motorizărilor, cei de la Porsche promit că noul Panamera va fi "cel mai rapid sedan de lux de pe Pământ", scrie Motor1.com.Unica fotografie a motorului confirmă un turbo V8 de 4.0 litri. Compania a ascuns în mare măsură detaliile sistemului de propulsie, dar zvonurile spun că Panamera Turbo va fi un sedan mai uşor din punct de vedere al greutăţii, ceea ce s-ar traduce într-o mai mare performanţă, chiar dacă numărul de cai putere nu va creşte.


La fel ca fotografiile spion anterioare, exteriorul noului Panamera îşi menţine forma de bază a generaţiei vechi. Din faţă remarcăm farurile cu LED-uri, iar din spate noul model pare mai svelt, în special în zona arcurilor acoperişului.

Deşi aceste fotografii nu ne oferă o privire completă a interiorului, putem vedea o parte a tabloului de bord. Partea din centru este reprezentată de o unitate de măsură analogică. La stânga şi la dreapta există ecrane LCD pentru informaţii pentru şofer, iar imaginea cu scaunele sport ne dezvăluie sistemul de divertisment high-tech pentru pasagerii din spate.

Aşteptarea nu va mai dura mult însă, data lansării noului Panamera urmând să aibă loc peste mai puţin de o săptămână.







Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.