Jump to content

Problema - microfon casti


 Share

Recommended Posts

Nume: Wizzardy
Ce problema ai?: Se aude un bazait la microfon.
O scurta descriere a situatiei: Bun , am cumparat niste casti noi noute astazi (modelul Steelseries Siberia 150) si ele au microfonul incorporat in casca.Cand vreau sa vorbesc cu cineva pe ts3 , skype , curse etc se aude un bazait , la fel si in jocuri pe voice chat , dar bazaitul se aude TARE , la fel si vocea mea dar e foarte enervant bazaitul si nu ma prea intelege lumea.
Screenshot(daca se poate): Nu cred ca e nevoie
Alte precizari: Sper sa primesc o rezolvare despre cum sa fixez asta fiindca e chiar enervant dat fiind ca sunt si noi castile..

Link to comment
Share on other sites

Click dreapta pe iconița de sunet din dreapta jos, "Recording devices", "Recording", "Microphone", apeși pe acele "Properties" din dreapta jos, "Listen" și-ți selectezi căștile dacă nu-s conectate, o posibilitate. O altă posibilitate ar fi să urmezi pașii de mai sus până și inclusiv la "Properties" iar în loc de "Listen" selectezi "Levels" și-ți reclezi singur intensitatea. Dacă nu merge niciuna din variantele de mai sus lasă aici mai multe detalii: ce tip de windows ai, etc

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.