Jump to content

iPhone 7 va avea o camera impresionanta dual-lens


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

iphone-7-back-update-1-790x410.jpg

 

 

O altă săptămână, un alt leak despre iPhone 7. Ca urmare a setului de componente care ar fi arătat suport dual-SIM, până la 256GB de stocare și un jack de 3,5 mm pentru căști pe urmatorul iPhone, magazinul de reparatii chinezesc Rock Fix revine cu o fotografie a ceea ce pretinde a fi carcasa de 4.7 inch din spatele iPhone 7.

Cel mai notabil, există mai puține benzi de antenă de plastic, iar camera principală se spune că este dotata cu un senzor CMOS mai mare – speram ca acest lucru va oferi site-uri mai mari de pixeli pentru a stimula sensibilitatea la lumină. Ceea ce este interesant este faptul că, contrar raportului WSJ-lui de la începutul acestei săptămâni, Rock Fix a subliniat faptul că mufa pentru căști este permanenta pe una dintre cele două variante de 4,7-inch, ceea ce ar explica de ce au aparut zvonuri contradictorii despre mufa pentru căști.

Rock Fix a adăugat că modelul mai ieftin de 4.7-inch – punem pariu ca acesta va avea mufa pentru căști – va înlocui batranul iPhone 6 în noua gama. În ceea ce privește mai marele iPhone 7 Plus, aceasta, cel mai probabil, va renunta la mufa pentru căști în întregime, dar ni se spune că va compensa cu camera speciala dual-lens, asa cum am văzut ultima dată. Ambele dimensiuni se pare ca vor avea sloturi dual SIM, care este o caracteristică comună pe piețe competitive, cum ar fi China și India.

Dacă este adevărat, această mișcare va da, sperăm, un impuls foarte necesar lui Apple, după recentul declin al vânzărilor iPhone, deși încă nu suntem absolut siguri dacă scoaterea mufei pentru căști este o idee bună.

 

Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.