Jump to content

Noul LG X este mai rapid, mai aratos si tine bateria tine mai mult!


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

LG-X-790x494.jpg

 

 

Seria de telefoane LG X este unul dintre cele mai abordabile telefoane mid-range din punct de vedere financiar, LG dorind sa ofere performanta si un design placut, la bani putini. Iar cu acest nou model au reusit exact asta.

LG a anuntat nu unul, ci patru astfel de terminale, numele fiind: LG X Power, X Mach, X Style si X Max, fiecare indicand cam ceea ce stie sa faca telefonul achizitionat, indicativul avand un rol extrem de important.

Spre exemplu, LG X Power, vine cu o baterie mult mai mare, in ciuda grosimi de doar 7.9 mm, fiind dotat cu o unitate de stocare energetica de 4100mAh. Mai mult suporta si fast charging datorita standardului PE+, incarcarea realizandu-se de doua ori mai repde. Ecranul este un display HD de 5.3 inchi, vine cu 2 GB de RAM, o camera de 13 megapixeli principala si una frontala de 5 si un procesor 1.3GHz quad-core

LG X Match pe de alta parte se axeaza pe viteza. Acesta vine cu un procesor hexa-core de 1.8Ghz, 3 GB de RAM, un ecran de 5.5 inci QHD Quantum Dot, o camera de 12.3 megapixeli cu un senzor 1.55μm pentru lumina scazuta si un selfie cam de 8 megapixeli, fiind cel mai puternic din gasca.

Ultimele doua terminale, LG X Style si respectiv LG X Max, nu au fost inca prezentate publicului, dar se pare ca LG X Style va avea un body extrem de subtire si linii curbe gratioase. Iar LG X Max va avea cel mai mare ecran dintre cele patru, speculandu-se un ecran masiv de 5.8 inci.

 

 

Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.