Jump to content

Dell renunţă la tabletele cu Android şi se concentrează pe dispozitive 2-în-1 cu Windows


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

dell-b.jpg?width=640&height=345

Vânzările de tablete sunt în declin, iar la orizont nu sunt semne care indică că acest trend se va schimba. Dell tocmai a anunţat că va renunţa la linia de tablete Venue cu sistem de oeprare Android. Decizia nu suprinde dacă ţinem cont de faptul că grupul american nu a mai anunţat un nou model de anul trecut.

Compania nu renunţă, însă, complet la tablete şi se va concentra pe dispozitivele hibrid 2-în-1 cu sistem de operare Windows 10.

Deşi nu a fost unul dintre marii producători de tablete cu Android, Dell a lansat pe piaţă o serie de dispozitive interesante. Compania a introdus pentru prima dată pe un model, Dell Venue 8 7000, camera RealSense 3D de la Intel şi a lansat o tabletă cu suport pentru Wyse Cloud Connect, un sistem asemănător cu Chromecast, dar gândit pentru productivitate.

Dispozitivele laptop/tabletă au început să câştige teren, mai ales după ce Microsoft a lansat seria Surface, foarte bine primită de clienţi şi presă. Apple a urmat trendul cu modelele iPad Pro.

După acest anunţ, Dell taie o parte importantă din conexiunile pe care le are cu sistemul de operare mobil Android. Compania mai produce doar Chromebook-uri, iar pentru tabletele cu Android deja lansate nu va mai oferi actualizări software.

 

Sursa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.