Jump to content

OnePlus 3 are probleme cu ecranul. Producătorul OnePlus promite însă un remediu software


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

În ciuda numeroaselor teste interne care preced lansarea unui nou model smartphone sau tabletă, nu de puţine ori am avut cazuri în care defecte de

fabricaţie uşor de sesizat au ajuns în produsul finit. Fie că este vorba de probleme cu finisajele exterioare, probleme hardware sau bug-uri software care dau impresia unei probleme hardware, astfel de incidente pot avea consecinţe grave asupra imaginii de brand şi vânzările produsului afectat.




Ultimul astfel de exemplu este OnePlus 3, care potrivit informaţiilor din mai multe surse ar avea probleme cu ecranul. Concret, ecranul de tip Optic OLED (o versiune OLEC personalizată după specificaţiile OnePlus) dă imaginii o tentă gălbuie atunci când sunt redate elemente grafice închise la culoare.




Vestea bună este că acest tip de problemă a mai fost observată şi în trecut la ecrane cu tehnologie OLED, rezolvarea venind cu un simplu update software, fără a fi necesară înlocuirea dispozitivelor afectate sau alte intervenţii în garanţie.








Edited by TG Silviu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.