Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy Note7 în imagini „aproape” oficiale


South Silviu.
 Share

Recommended Posts

Zvonurile despre cifra din numele noului phablet Galaxy Note de la Samsung nu se puteau decide între 6 şi 7, însă cele mai recente fotografii de presă scăpate pe internet ar putea fi ultima piesă a puzzle-ului. Având în vedere că sursa acestor imagini este de mare încredere, oferind detalii despre majoritatea smartphone-urilor de la Samsung înainte de lansarea lor, putem presupune că următorul model de phablet al companiei se va numi Note7.


Evan Blass, cunoscut şi sub numele „evleaks” pe Twitter, a publicat o imagine în care putem vedea noul Samsung Galaxy Note7 în toată splendoarea sa. Blass susţine că acestea sunt imagini oficiale de presă încă nelansate şi că acestea descriu toate cele trei culori în care acesta va fi disponibil în magazine: Black Onyx, Silver Titanium şi Blue Coral. Spatele dispozitivului este cel care dezvăluie numele oficial, „Galaxy Note7”, fără spaţiu.


galaxy-note7-640.jpg?width=640&height=41


Alături de numele oficial, putem vedea şi primele imagini cu întregul dispozitiv. Putem observa astfel că acesta are un design ceva mai pătrăţos decât Galaxy S7 şi S7 edge, care păstrează însă în mare liniile smartphone-urilor lansate în această primăvară. Conform imaginilor, noul Note7 nu va fi livrat într-o variantă cu ecran plat, versiunea standard fiind livrată cu display curbat, similar cu ceea ce ne-am obişnuit în trecut să primim de la varianta edge. Spatele pare să fie cosmetizat cu un model în dungi, care ar trebui să diferenţieze telefonul de seria Galaxy S7.


În ciuda faptului că Note7 ar trebui să fie echipat cu un display mai mare, de 5,7 sau 5,8”, acesta va păstra rezoluţia QHD, folosită şi pe modelul de anul trecut, cât şi chipset-ul, camerele foto şi rezistenţa la apă de pe variantele S7. Diferenţa majoră ar putea fi RAM-ul, zvonurile sugerând integrarea a 6 GB de memorie.


Chiar şi cu dovezi sub forma unor fotografii, nu putem fi 100% siguri că acesta este într-adevăr Galaxy Note7. Evan Blass nu s-a înşelat de prea multe ori în trecut, însă ceea ce vedem în imagini ar putea fi un simplu concept Samsung, care ar putea fi schimbat între momentul realizării fotografiilor şi lansarea oficială a dispozitivului.








Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.