Jump to content

Galaxy Tab A 10.1 confirmă că Samsung nu renunţă la tabletele de mari dimensiuni


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

galaxy-tab-a-10-1-640.jpg?width=640&heig

 

Seria de tablete mid-range de la Samsung, Galaxy Tab A, primeşte un nou membru în această vară. Acesta se numeşte Tab A 10.1 şi este primul produs al gamei care vine cu un display atât de mare. Spre diferenţă de modelele anterioare, noua variantă vine cu un display lat, orientat către vizualizarea de materiale multimedia, cât şi pentru munca la birou, cu un hardware de medie şi un preţ nu foarte mare.
Întrucât modelele precedente au adoptat formatul de display 4:3, este ciudat să vedem revenirea tabletelor Samsung la 16:10, în special când vorbim despre o clasă inferioară şi nu despre Galaxy Tab Note. Galaxy Tab A integrează un display de 10,1” cu rezoluţie 1920 x 1200 pixeli, chipset Exynos 7870 Octa la 1,6 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare intern. Camerele foto nu sunt tocmai speciale, integrând senzori de 8, respectiv 2 megapixeli, însă avem de a face cu un acumulator considerabil de 7.300 mAh.
Deşi face parte din seria Galaxy Tab A, noul model 10.1 nu pare să ofere suport pentru accesoriile de tip stylus S Pen. Este posibil ca această funcţie să fie într-adevăr integrată, însă lista de specificaţii tehnice nu menţionează acest lucru. Momentan tableta a fost anunţată pentru piaţa din Statele Unite, unde poate fi deja comandată la preţul de 299 de dolari. Nu este clar dacă noua tableta Samsung va fi lansată şi în Europa, însă lansările precedente sugerează că vom găsi Galaxy Tab A 10.1 şi în magazinele de specialitate din regiunea noastră.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.