Jump to content

Ce trebuie să ştii dacă pleci în vacanţă în zone periculoase


LeBlanc
 Share

Recommended Posts

578ff53f3f31f.jpg



Agentiile de turism au început deja să facă oferte speciale cu preturi nemaiîntâlnite pentru zonele periculoase. Ce ar trebui să ştiţi dacă plecați în vacanțe în astfel de zone, precum şi în zone cu alerte de tsunami sau furtuni și catastrofe naturale?


În cazul în care apar probleme după plecarea în călătorie, trebuie să ştiţi că prețurile nu mai pot fi modificate în cursul celor 20 de zile care preced data plecării. Dar în cazul în care acestea sunt majorate cu mai mult de 10 %, puteți renunța la contract, potrivit Centrului European al Consumatorilor.


Agențiile de turism sunt obligate să încheie polițe de asigurare pentru cazul în care ar intra în faliment și să ofere informații consumatorilor despre această asigurare în cadrul contractului.


Asigurați-vă că informațiile sunt în contract, astfel încât să puteți lua legătura cu societatea de asigurări, dacă apar probleme.


In cazul în care locul de cazare nu este așa cum vi s-a promis, faceți fotografii, apoi luați legătura cu managementul respectivului hotel pentru a depune o plângere și anunțați imediat agenția de turism care v-a vândut pachetul de servicii turistice și care este obligată să găsească o soluție.


Păstrați toate documentele: fotografii, bonuri, chitanțe, contract, pliante cu oferte etc. pentru a vă putea proba solicitările în cazul apariției unor probleme.


Sursa: Click

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.