Jump to content

Care este de fapt adevarul?


SilenCe

Recommended Posts

Mah, haideti sa va spun eu care este adevarul suprem in toata panarama asta, scurt si la obiect. Voua va e ciuda ca Bobo si nu numai el castiga ceva, va e ciuda ca pe el l-a dus capul sa faca dintr-o comunitate cu 50 de playeri una cu 4000+ unde lumea sa se simta bine si sa castige niste banuti frumosi si legali care ii imparte cu cei care fac ceva pentru server, adica scripterii si managerii ceea ce mi se pare absolut normal deoarece nu mai suntem la inceput, in 2009 aveam o varsta unde munca ni se parea ceva placut dar in ziua de azi nu mai face nimeni nimic pe gratis, voi daca ati avea astfel de cunostinte le-ati impartasii tuturor fara sa va iasa nimic in schimb? Nimeni nu se dedica trup si suflet daca nu i se ofera ceva.

 

Nu pup pe nimeni in cur, nici mie nu imi convine cand staff-ul acorda mai multa atentie playerilor noi, nici mie nu imi convine cand vad playeri de level 30 cu 20 ore jucate si cu o avere care un player de level 100 n-o are, nici mie nu imi convine cand ma calca un level 20 cu Monster-ul personal, nici mie nu imi convine cand un level 15 cumpara bunuri de 20kk, nici mie nu imi convine cand un level 7 e rank 6 intr-o factiune pasnica. Toate astea se datoreaza update-urilor din ziua de azi de care noi astia veterani nu am putut sa ne bucuram cand eram copii si totusi nu le simteam lipsa, mie unul imi placea da' cum v-am spus mai sus: pune-ti va in locul lor, daca stiti ca lumea se simte bine si mai iese si banutul pe deasupra, de ce sa nu continuam in ritmul acesta?

 

Poate in viitor or sa se gandeasca si la playerii vechi ai acestei comunitati printr-un sistem special pentru acestia.

Link to comment
Share on other sites

@@SilenCe, treaba e ca unii inca nu constientizeaza ca B-Zone chiar e o firma legala, acum cei putin mai vechi care fac gura nu isi dau seama ca vin cei noi care vor sa doneze si isi iau monster, elicopter, shamal si mai stiu eu ce. Ei ar vrea ca Bobo sa le zica alora stati fratilor ca noi avem oameni vechi nu vreau 40 de euro du-te de aici ca nu vor jucatorii vechi sa aveti, din pacate ca si voi sau parintii nostri Bobo isi face banii lui pentru a putea convietui in conditii normale, la fel si Razvan(kelton), vedeam pe facebook prin grupuri deastea de samp numai invidiosi ca au bobo si kelton volkswagen hai sa fim seriosi acum, daca ziceam ca in astia 7 ani au stat degeaba amanadoi ii critica tot serveru, asa se trezesc 10 oameni care critica tot staff-ul admin 6+ ca aduc update-uri nasoale si mai stiu eu ce? Serios? Pai cand s-a bagat sistemele de rob si toate barbut/pacanele era full acolo si in continuare este, este singura comunitate care aduce update-uri foarte bine gandite si in cel mai scurt timp posibil ca toti jucatorii serverelor sa se poata bucura de ele, prin asta le multumim si scripterilor nostri BlackThief si KillerFish, chiar si lui MasterTrap ca el a adus serverul asta pe picioare, cam atat am avut de zis. Vreau sa ramana serverul cum e pentru ca asa e frumos, ziceau unii cica sa revina la sisteme din 2009 pai si pana acum au muncit degeaba? 2009 inseamna comunitatea rivala cum spunea si Kelton, banuiesc ca din toamna o sa avem iar servere full si o sa ne chinuim sa intram pe el si ca sa inchei le multumesc tuturor celor din staff pentru ce a ajuns B-Zone in ziua de astazi, cea mai mare comunitate SA:MP din Romania, apreciata si peste hotare.

Link to comment
Share on other sites

@, Si care este motivul pentru care te revolti pe sistemul din ziua de astazi? Cei drept nu te contrazic in unele faze, mai ales in cea a recrutarii staff-ului care in ultima perioada a fost cam neinspirat, mai ales faza cu RappaRo si altele din trecut precum Rey care din punctul meu de vedere a dus acest server in jos da' nu zic mai mult. De alte aspecte precum activitate n-are rost sa te legi pt ca daca stateau degeaba iti dai seama ca nu ii mai tinea... un exemplu' ar fi mastertrap care a muncit pt server-ul asta 7 ani si cum n-a mai facut treaba pac la gunoi cu el, apai eu unul il tineam degeaba la cate a facut pt server-ul asta. Ai mai scris ceva de tratamentul playerilor parca. Cum am spus mai sus, ei sunt viitorul, cei care aduc "rasplata" pentru efortul depus iar noi suntem trecutul care a pornit toata treaba asta, un trecut care o sa fie ingropat daca nu il "slefuieste" cineva.

Link to comment
Share on other sites

@@SilenCe,Ca fiind unul dintre veteranii comunității, eu chiar nu am cine știe ce așteptări din partea STAFF-ului, fiindcă eu joc corect, în limita regulilor, nu donez decât dacă am nevoie, prețurile nu sunt astronomice dacă e să comparăm cu alte jocuri cu monthly subscription, sau P2P. Singura nemulțumire a mea vine din partea playerilor, fiindcă mulți prind talente în clipa în care dau de shop, ei abia decoperind ce face comanda /help, și își etaleazaă talentele în fața mea și a multora cu o vechime consistentă. Regulile jocului sunt mult prea simple, nu intră în detaliul problemei, ci doar se acoperă o singură parte a ei, lăsând problema pe jumătate rezolvată. Regulamentele legate de departamente sunt cu mult învechite, zilnic apar situații noi cu care nu ne putem confrunta fiindcă nu știm cum să le acaparăm. Ce e amuzant este că am găsit în regulamentul PD-urilor fragmente din Legea privind statutul polițistului în România, lucru care pe mine m-a amuzat enorm, uitați aici:

  • polițistul beneficiază de drepturi compensatorii acordate potrivit prezenței legii pentru condițiile speciale și riscurile pe care le implică exercitarea profesiei.” - Ia explică-i tu unuia de 14 ani ce înseamna asta. Iar dacă este să ne luăm după ce scrie în ”legea” PD-urilor, noi ar cam trebui să primim spor de muncă din cauza riscului la care ne expunem, deși asta nu se întâmplă.
  • ”polițistul își desfășoară activitatea profesională în interesul și sprijinul persoanei, comunității și instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii, cu respectarea principiilor imparțialității, nediscriminării, proporționalității și gradualității.” - Ce? Noi îi respectăm pe alții, ne facem datoria ș.a.m.d., dar de ce să le permitem altora să își bată joc de noi știind că pot primi maxim o amendă sau wanted 2? Iar noi dacă vom călca strâmb, vom primi de la FW în sus?

Astea sunt doar două mici observații aduse asupra regulamentului PD-urilor. Poliția nu are respectul cuvenit, suntem tratați ca niște gunoaie care sunt acolo puse doar pentru amuzamentul altora. Am înțeles ideea că ”e un joc”, din 2009 știu asta, însă acest server se presupune a fi RolePlay, deși cu regulamentele și sancțiunile prezente, suntem mai mult server de FUN. Eu atât am avut de spus.

Link to comment
Share on other sites

@@South Regenesis, Da' ai dreptate, mai ales in privinta [FARAONILOR] si a [bELELELOR] care cred ca o tinta si un nume furat dintr-o MANEA, deci aici intervine si lipsa de originalitate deci iti dai seama din start cine e in fata pc-ului si cu 100 de lei in buzunar or sa poata conduce server-ul. Da' staff-ului le convine asta, insa nu se gandesc ca noi trebuie sa le suportam suferintele. In trecut nu era asa, toata lumea se respecta! Vedeai pe unul cu Infernus ii vorbeai cu respect el iti raspundea cu acelasi respect si azi apar toate specimenele pamantului ca sa ne strice jocul.

Link to comment
Share on other sites

As vrea si eu sa zic cate ceva, fiind un jucator care a inceput sa joace atunci cand Kaiac avea cel mai mare level de pe server ( cam 30) si erau foarte putini jucatori online.

Am citit ce ati scris voi in topicul acesta, ce s-a vorbit in topicul facut de tomamihai, si as vrea sa spun urmatoarele, eu sunt de acord in totalitate cu faptul ca trebuie sa existe posibilitatea de a dona, si in schimb la asta de a primi bani/masini/case in joc etc, si Bobo, Kelton, si toti care muncesc la acest server au facut asta fiind un lucru normal, nu doar ca sa primeasca ei bani, desi merita asta si e ceva absolut normal, dar si pentru a intra in situatia jucatorilor care sunt noi, de exemplu, si prefera sa bage bani reali, ca sa nu munceasca mult , sau pur si simplu au bani , sunt bogati, nu conteaza, si prefera sa ii cheltuie in SAMP, nu asta e problema , desi unii fac mult scandal pe aceasta tema. Problema adevarata a serverului este lipsa de respect fata de jucatorii care CU AJUTORUL LOR a ajuns B-ZONE unde este acum , daca nu am fi noi, cei care joaca din 2009-2010-2011 , atunci nu mai ajungea nicaieri comunitatea, dar noi am fost impreuna cu ea, multi inca sunt, mie mii oarecum obijduitor cand vad ca jucatorii cu care jucam eu la inceput se lasa de B-Zone, iar altii care au venit 2 ani in urma sunt Admini si nici macar la meaje nu iti raspund.

 

Eu nu am nimic cu nimeni, nu am nevoie de nimic, si inteleg ca tot se face pentru a fi un server cat mai popular si pentru ca jucatorii noi sa ramana, am vorbit de asta mai sus, dar jucatorii care sunt vechi, care au ajutat daca nu material comunitate , dar au ajutat cu prezenta pe server, si nu uitam ca asta e cel mai important factor care a adus la asa popularitate a serverului cum am zis si mai sus, ei nu merita macar unpic de respect? Stiu ca nu pot fi toti admini, nu poti da la toti aia vechi helper, lider, ca nu e asa simplu, dar frate, pe forum sunt persoane "VIP" chiar nu s-ar putea ca si in joc, persoanele cu vechime foarte mare, sa aiba un astfel de Status, sau nustiu , sa fie un tag, alta culoare la nick, nustiu ceva macar, ca atunci cand un jucator de level 10 cu Monster Truck te va vedea, macar sa isi dea seama ca nu vorbeste cu prietenul lui de level 8, care a inceput sa joace odata cu el.

 

Asta am avut de spus.

Link to comment
Share on other sites

Ai pus punctul pe "i", @krakenn ,sper sa se schimbe ceva.Pe mine nu ma deranjeaza atat de tare caala de level 20 nu stie cine sunt sau ca sunt aici inca de la inceput si isi permite glume cu mine deoarce pot foarte simplu sa ignor.Cum ai spus și tu,cel mai mult ma doare lipsa de respect a unor playeri care au ceva timp pe aici si a unor membrii din staff care se cred mult mai importanti de cat sunt.

Link to comment
Share on other sites

Nu uitati de banii cheltuiti, lunar, pe hosting. Comunitatea B-zone are cateva servere dedicate, pe care le achita lunar. In mod garantat nu ar avea niciun motiv sa plateasca pentru aceste servicii, din banii castigati la un alt job.

De asemenea, sunt convins ca anumite bunuri (precum masina personala si alte chestii) nu sunt achizitionate exclusiv din veniturile b-zone.

 

Chestia asta imi aduce aminte de o faza: prin 2006, impreuna cu un amic, am cumparat primul server si am inceput sa facem hosting. (pe vremea aia aveam comunitatea dreamservers.ro). Amicul meu era mai visator: spunea ca vom face bani sa ne luam bmw-uri, sa mergem in croaziere etc - sincer, cred ca glumea.

 

Aveam hostate 2 servere de cs 1.6 si un forum....Dupa vreo 3 luni, ai mei parinti mi-au cumparat un Bmw. Colegu' meu ce zice: "Gata. Tu ti-ai luat Bmw. Acum, din banii pe care ii castigam, e randul meu sa-mi iau !" :-J

 

Ce vreau sa spun este ca, nu e cazul sa tineti socoteala altora....si in niciun caz sa nu va panicati ca face Bobo o caruta de bani, pentru ca dupa ce isi plateste toate datoriile, nu cred ca ramane cu o avere.

 

Si chiar daca ar ramane, nu e problema voastra....Desi e mult spus, dar poate ca e un test, prin care ati putea observa cum realitatea va izbeste si cum cei cu bani pot avea privilegii peste cei fara. Daca nu pricepeti asta si incercati sa va motivati in viitor sa obtineti un job bine platit, probabil ca toata viata o sa plangeti cand va uitati cum unii merg cu X6 sau A7, iar voi cu troleul....

Link to comment
Share on other sites

Daniel,noi cei vechi nu suntem suparati ca au astia masini,case si bizuri pentru ca noi nu ne mai jucam pentru asa ceva,astea s chestii care nu si mai au locul dipa un anumit timp.Din partea mea,le doresc sa aiba cate vor sufletul lor.Cat despre Bobo si Kelton,si lor le doresc sa castige cat vor sufletul lor si sa isi cumpere bentleyuri ai bugattiuri.Pe noi ne deranjeaza ca s a uitat si nu se mai apreciaza contributiile noastre fata de aceasta comunitate si atat.Spre exemplu,cand am intrebat de admin mi s a spus ca daca mai vreau,sa aplic ca helper si doar astefel pot reveni in staff,lucru pe care eu il consider jignitor..Acum fiecare isi exprima parerea cum crede..

Link to comment
Share on other sites

Nu uitati de banii cheltuiti, lunar, pe hosting. Comunitatea B-zone are cateva servere dedicate, pe care le achita lunar. In mod garantat nu ar avea niciun motiv sa plateasca pentru aceste servicii, din banii castigati la un alt job.

De asemenea, sunt convins ca anumite bunuri (precum masina personala si alte chestii) nu sunt achizitionate exclusiv din veniturile b-zone.

 

Chestia asta imi aduce aminte de o faza: prin 2006, impreuna cu un amic, am cumparat primul server si am inceput sa facem hosting. (pe vremea aia aveam comunitatea dreamservers.ro). Amicul meu era mai visator: spunea ca vom face bani sa ne luam bmw-uri, sa mergem in croaziere etc - sincer, cred ca glumea.

 

Aveam hostate 2 servere de cs 1.6 si un forum....Dupa vreo 3 luni, ai mei parinti mi-au cumparat un Bmw. Colegu' meu ce zice: "Gata. Tu ti-ai luat Bmw. Acum, din banii pe care ii castigam, e randul meu sa-mi iau !" :-J

 

Ce vreau sa spun este ca, nu e cazul sa tineti socoteala altora....si in niciun caz sa nu va panicati ca face Bobo o caruta de bani, pentru ca dupa ce isi plateste toate datoriile, nu cred ca ramane cu o avere.

 

Si chiar daca ar ramane, nu e problema voastra....Desi e mult spus, dar poate ca e un test, prin care ati putea observa cum realitatea va izbeste si cum cei cu bani pot avea privilegii peste cei fara. Daca nu pricepeti asta si incercati sa va motivati in viitor sa obtineti un job bine platit, probabil ca toata viata o sa plangeti cand va uitati cum unii merg cu X6 sau A7, iar voi cu troleul....

 

 

Repet, problema nu e in aia ca unii au masini de 10kk, heli si tot asa, si au doar level 10, problema e ca acei "careva" odata cu toate astea, pe ei nu ii mai intereseaza restu, cine sunt altii, de cand joaca , etc, lor nu le pasa , ei au avere si se comport cum vor cu ceilalti, asta e problema pentru multi jucatori, repet , pe mine nu ma deranjeaza faptu ca 'x' are monster truck, sau ca 'x' are level 100 dar joaca de 1 an, lasa frate sa aiba, dar problema e ca aceste persoane , ori ala care are level 100 si joaca de 1 an numai pe /sleep, ori ala care joaca de 1 saptamana si are monster , pai aceste persoane sunt acum " stapanii" serverului, si se socot mai presus de toti, inafara de membrii STAFF-ului, si va dati seama ca sunt multi jucatori care joaca de foarte mult timp, si ganditiva cat este de neplacut sa vezi cum vine unu si te calca cu monster truck`ul si la urma iti zice " nab'ule, dute si te invata a merge" , cand tu stii ca atunci cand jucai pe acest server, el probabil nici calculator nu avea.

 

Jucatorii care joaca demult, cu alte cuvinte astia care acum "v-a scot ochii" , ei nu vor nimic altceva decat ca persoanele mai noi,atunci cand il vad pe 'x' sau 'y' sa zica: ba, asta joaca din 2009, hai sa vorbesc si eu frumos ca nu sunt chiar nesimtit, sau daca o sa fie vre-un accident, macar o sa taca, da nu o sa te numeasca asa ca iti pare rau ca ai pierdut atata timp in aceasta comunitate ca altu care joaca de 1 luna sa vorbeasca astfel cu tine.

 

Eu din contra sunt bucuros ca si playerii noi au posibilitatea de a avea o masina mai scumpa etc, si ati facutca asta sa fie posibil pentru jucatorii noi, sa nu stea sa munceasca 1 an pentru infernus, dar ar fi frumos din partea STAFF-ului sa se gandeasca macar cateodata si la cei vechi.

Link to comment
Share on other sites

@silence nu iti face nimeni statuie stai linistit eu am jucat de la inceput , mam lasat cativa ani buni acum mam reapucat dar numai e ce a fost inainte, era distractie erau prieteni , eu acuma pur si simplu numai am pentru ce sa joc , pentru rank sau factiune nu are rost sa ma complic vine baiatu cu banu o platit e rank 6 , e lider , e admin si asa mai departe nu condamn pe nimeni dar e urat ce sa ajuns , bafta in continuare si ne mai auzim !! b-zone scade din ce in ce mai mult de la 1000 playeri sa ajuns ca deabea trece de 600 ..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.