Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Gear VR 2.0 va fi anunțat mâine


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

samsung-galaxy-Gear-VR-2-790x425.jpg

 

 

Mâine va avea loc evenimentul la care Samsung va dezvălui noile sale dispozitive din seria Galaxy, iar alături de ele va sosi și următoarea iterație a Gear VR. Însă nu trebuie să așteptăm până atunci, pentru că detalii despre Gear VR 2.0 s-au scurs deja pe internet.
Varianta noua a lui Gear VR marchează o schimbare stilistică, în primul rând, carcasa având o culoare neagră, în ton cu fiecare alt dispozitiv de realitate virtuală aflat acum pe piață. Mai important de atât, această nou iterație chiar aduc o schimbare a modului în care imaginea este vizualizată.
Fiind vorba de un dispozitiv care se bazează 100% pe telefonul utilizatorului pentru a reda VR, nu se pot oferi lucruri ca performanță mai bună sau rezoluție mai mare, dar pentru că aici sunt lentilele, se poate oferi un lucru. Câmpul vizual a fost mărit. În loc de 100 de grade, cât avea varianta inițială a lui Samsung Gear VR, ediția cea nouă se bucură de un câmp vizual de 104 de grade.
Poate că acele 4 grade nu par a fi o schimbare însemnată… și nu sunt, dar măcar este ceva. Aparent, Gear VR 2.0 duce lipsă în continuare de urmărire a poziției și nu aduce îmbunătățiri pentru efectele de supra-încălzire, aburire sau faptul că poți vedea pixelii, de zici că te uiți la imagine printr-o plasă de țânțari.
Dezvăluirea oficială va avea loc mâine seară.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.