Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

Sign in to follow this  
CONSTANTINCUCAPA

Samsung Gear VR 2.0 va fi anunțat mâine

Recommended Posts

samsung-galaxy-Gear-VR-2-790x425.jpg

 

 

Mâine va avea loc evenimentul la care Samsung va dezvălui noile sale dispozitive din seria Galaxy, iar alături de ele va sosi și următoarea iterație a Gear VR. Însă nu trebuie să așteptăm până atunci, pentru că detalii despre Gear VR 2.0 s-au scurs deja pe internet.
Varianta noua a lui Gear VR marchează o schimbare stilistică, în primul rând, carcasa având o culoare neagră, în ton cu fiecare alt dispozitiv de realitate virtuală aflat acum pe piață. Mai important de atât, această nou iterație chiar aduc o schimbare a modului în care imaginea este vizualizată.
Fiind vorba de un dispozitiv care se bazează 100% pe telefonul utilizatorului pentru a reda VR, nu se pot oferi lucruri ca performanță mai bună sau rezoluție mai mare, dar pentru că aici sunt lentilele, se poate oferi un lucru. Câmpul vizual a fost mărit. În loc de 100 de grade, cât avea varianta inițială a lui Samsung Gear VR, ediția cea nouă se bucură de un câmp vizual de 104 de grade.
Poate că acele 4 grade nu par a fi o schimbare însemnată… și nu sunt, dar măcar este ceva. Aparent, Gear VR 2.0 duce lipsă în continuare de urmărire a poziției și nu aduce îmbunătățiri pentru efectele de supra-încălzire, aburire sau faptul că poți vedea pixelii, de zici că te uiți la imagine printr-o plasă de țânțari.
Dezvăluirea oficială va avea loc mâine seară.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic mai vechi de 24 de ore.

Locked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×