Jump to content

Catalin - PRoblema camera Samsung Galaxy S7


 Share

Recommended Posts

Nume:Catalin

Ce problemă ai? De cateva zile, cand fac poze, apare ceva pe ecran, am verificat ecranul, si camera din spate, pare ca totul e in regula, insa cand fac poze, apare acel ceva ( seamana cu o bacterie ) si un stiu ce e si cum pot remedia.

Ce model este dispozitivul cu probleme? Samsung Galaxy S7

O scurtă descriere a situației:De cateva zile, cand fac poze, apare ceva pe ecran, am verificat ecranul, si camera din spate, pare ca totul e in regula, insa cand fac poze, apare acel ceva ( seamana cu o bacterie ) si un stiu ce e si cum pot remedia.

Poze cu problema (dacă se poate):http://imgur.com/a/cy3YD

Alte precizări: Sper sa nu fie ceva probleme mai grave... Precizez ca poza este facuta la zoom maxim, de aceea se vede asa mare, la zoom normal, se vede un punct negru


Edited by pixeldix
Link to comment
Share on other sites

@@pixeldix, Incearca sa-l desfaci, sa iei o carpa curata, s-o uzi putin de tot cu spirt, si dai pe camera, dupa sterge si pune-i capacu inapoi, daca nu, cauta pe un GSM, sper ca ti-am fost de folos, pwp.

 

La S7 nu pot sa desfac spatele, ca e construit intr-o singura piesa. Multumesc oricum pentru sfat.

Link to comment
Share on other sites

Au trecut 3 zile de când nu s-a mai răspuns în acest topic așa că o să-i dau un lock. Îmi pare rău că nu te-am putut ajuta, chiar n-am nicio soluție. Încearcă la un GSM și nu te lua după toți ăștia care ți-ar zice și că aruncatul telefonului de la etajul 4 ajută extrem de mult și sigur îți rezolvă și problema ta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.