Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Posibilitatea de Stergere a Faction Logurilor / The possibility of Deleting Faction Logs


Kelton
 Share

Faction Logs Clear  

1005 members have voted

  1. 1. Doriți adăugarea posibilității de ștergere a faction logurilor vechi? / Do you want us to add the possibility of deleting old faction logs?



Recommended Posts

Si eu , ca si Lider, cum imi mai dau seama de trecutul lui? Poate a iesit din ultimele 5 factiuni pentru ca injura de toti mortii. Iar despre ideea cu ,, doar liderii sa vada FH '', atunci ce scop mai are sa dai bani ca sa il indepartezi? 90% din jucatori ar da bani pentru asa ceva doar ca sa primeasca sanse mai mari in factiuni, iar daca eu tot ii vad sanctiunile, nu il ajuta cu nimic, decizia e tot aia.

 

Cat despre stergerea unor Aplicatii respinse, mi-e indiferent, dar si acele Respingeri au venit in urma comportamentului in alte factiuni / in afara lor, nici un Lider nu respinge degeaba. Pana la urma consider ca realizarea unui ,,Log perfect'' nu e atat de imposibila cum pare ( depinde si ce intelege fiecare prin ,,Log perfect'' ). Prima factiune si tot ceea ce realizezi acolo conteaza in proportie de 70% , restul va veni mult mai usor, iar FW pot fi evitate fara nici un fel de problema, doar putina atentie si disciplina.

 

In plus, jucatorii care au muncit la FH lor se vor simti destul de prost in cazul in care X , care a fost dat de 3 ori afara cu FP din cauza unor greseli grave sa poata avea sansa la un Log asemanator cu al lor doar platind niste Gold. Diferenta dintre Munca/Seriozitate/Activitate , respectiv Bataie de Joc/Greseli nu trebuie facuta in bunuri materiale.

 

Nu trebuie platiti bani pentru a sterge la propriu unele greseli din trecut. Aici intervine asumarea greselilor :). Ai luat un FW pentru o greseala, asuma-ti greseala, nu plati pentru a scapa de ea. Off, de ar fi asa usor si in viata de zi cu zi :)).

 

 

Edited by Waynee
Link to comment
Share on other sites

Nu, nu mi se pare corect ca un player care paraseste o factiune din cauza limbaj-ului cu 3/3 sa aiba acelasi faction log cu un alt player care a stat in a cea factiune si a iesit prin demisie. Cu acest faction log clear orice player care nu era acceptat in nici-o factiune deoarece log-ul lui era unul dezastros acum poate intra intr-o factiune pasnica spunand ca nu a mai fost in nici-o factiune pana in acest moment!

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare cea mai mare prostie care s-a gandit vre-o data pe acest server, pai daca s-ar implementa lucrul acesta toti copiii sub 10 ani maxim vor intra intr-o factiune si se va intampla la fel sa iasa cu fp, sa isi asume gresala nu sa starga FH. #VAPWP

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord, eu mă duc în LSPD dau wanted la tot serverul, dau clear, merg NR să zicem, dau /news aiurea şi dau clear.

 

Nu, de ce sa copiam ce au facut cei de pe rivala si sa nu lasam asa cum este? Cum am mai zis, update-urile astea, nu vor atrage playeri vechi, ci doar pe cei de 12-13 ani, care vor da gold sa-si stearga faction log-ul, ca au injurat, ca ei au fost bine educatii.

Dacă rivala face un sistem noi nu avem voie? Nu scrie niciunde că dacă serverul X face comanda /wank, noi de ce să nu o facem? B-Zone are scripteri mult mai pricepuţi, m-am uitat pe live-ul scripterului de la 'rivală', a făcut ceva, după vreo 40 minute ne-a cerut părerea noastră pe chat, după a căutat pe net şi a găsit.

 

În orice caz, sistemul ăsta nu e deloc ok, există multe propuneri acceptate care sunt chiar bune, părerea mea că au de unde să facă update-uri.

Link to comment
Share on other sites

Eu spun ca nu , noi am muncit sa facem faction loguri frumoase si alti care nu stiu sa joace sa:mp (copii) sa isi stearga faction logul imediat dupa ce a iesit din factiune cu fp sau cu 3/3 fw, atat am avut de spus ca ( Nu sunt de acord )

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare cea mai mare prostie! De ce? O sa va spun de ce. Sunt jucatori care au muncit pentru a avea Faction log-urile pe care le au si sunt jucatori care si-au batut joc in factiunile in care au fost. Sa zicem ca este un player care a iesit pana acum doar cu FP din factiune, liderul nu ii ai acorda sansa deoarece vede ca nu prea merita, dar daca el is da clear la Faction Log, aplica intr-o factiune, liderul cand vede, zice hai sa ii acordam o sansa pana acum ca e curat si poate se descurca bine, dar el nu stie ce a facut acel playeri in factiuni pana atunci. CONTRA TOTAL!!!

Link to comment
Share on other sites

@@Vinnie, Si sa fie macar 30-40e, ca sa nu si-l poata permite orice plod. Dar totusi, nu mi se pare o idee prea buna pentru lideri si factiuni importante. Si o intrebare, cum o sa arate jucatori de level 50 fara nici o factiune in log-uri?

Cat timp exista Liderul poate respinge orice jucător care consideră că nu merită să facă parte din facțiunea sa, oferindu-i un motiv pentru respingere sau nu. B-zone o sa scada deoarece jucatori necunoscuti sunt respinsi in favoarea pretenului sau a tovarasului liderului daca are saracul cont 50 de aplicatii respinse si fara un faction log nici macar failed the test in log sa bage asta ar trebui nu updatul asta si cautati si voi alte metode de donat dar pentru aplicatii sunt deacord sa se raspunda cum era inainte cu motiv si depindea de activitate in schimb prietenul cu 0 ore jucate este acceptat in favoarea unuia cu 30 de ore pe luna ca na e din US sau TOV zic pe rpg1 adica lideri baga pe pile ai pile bun venit ai pile nu pe rpg 3 mai sunt lideri care da motiv dar pe alte servere si factiune pasnica iti trebuie faction log. Deci mai bine cu motiv nu ai voie fara motive nefondat e ca sa iti mai bagi prieteni in factiune repet in loc de updatul asta scoateti regula aia de la lider faceti cum era inainte.

Link to comment
Share on other sites

O alegere foarte prosta. De ce? Eu ma chinui sa fac un faction log frumos, atragator si altu' care iese cu fw x3 in fiecare factiune sa-si dea clear la nivel 40 si sa intre fbi/ng/ha? Nu nu nu... Sa ramana asa cum a fost si pana acum.

Link to comment
Share on other sites

Cum s-a spus si mai sus, intr-un fel e ceva prostesc, pentru ca unul care a iesit dintr-o factiune pentru 'abuz de functie' sau mai stiu eu ce motiv banal iar dupa aceea sa i se stearga FH-ul, liderul nu are cum sa vada asta, daca e sa fie facut ceva pe tema asta ati putea face in schimbul goldului, gen cine este de acord sa isi stearga FH-ul, /shop >> Clear Faction Log.De ce spun asta? Posibil 60% din jucatori sa nu doreasca asta iar din cate am vazut mai sus, nu prea s-au gasit multi jucatori sa cada de acord.

Link to comment
Share on other sites

Vrăjeala , orice numai sa faceți bani, orice.

Ce o sa mai faceți? Sa plătim sa primim o funcție ? O sa plătim in câțiva ani si sa jucam. Mi se pare cea mai mare prostie si chestia asta, Înfine.

B-zone2016.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.