Jump to content

Posibilitatea de Stergere a Faction Logurilor / The possibility of Deleting Faction Logs


Kelton
 Share

Faction Logs Clear  

1005 members have voted

  1. 1. Doriți adăugarea posibilității de ștergere a faction logurilor vechi? / Do you want us to add the possibility of deleting old faction logs?



Recommended Posts

7qJ1l24.png

Română

De-a lungul timpului am primit mai multe mesaje din partea jucătorilor întrebând dacă există posibilitatea de ștergere a aplicațiilor vechi de la facțiuni, a logurilor vechi de la facțiuni și așa mai departe deoarece trecutul lor este pătat și ar dori să aibă un nou început fără a-și crea un alt cont. Vrem să fie împăcați cât mai mulți așadar dorim să aflăm din partea voastră dacă ați dori să adăugăm un sistem de ștergere a faction logurilor după cum urmează:

- ștergerea logurilor nedorite se va face prin Gold.
- vom încerca să stabilim o sumă rezonabilă.
- logurile care vor fi șterse sunt: latest faction logs, latest faction inactivities, latest faction resignations, latest faction applications și top 5 factions rank până la data achiziției acestui CLEAR.
- atenție, logurile vor putea fi șterse doar ca civil pentru a evita eventualele neplăceri sau buguri care ar putea să apară.
- vor exista măsuri de securitate pentru a preveni ștergerea aiurea a acestor loguri.

Beneficii:

- jucătorii care au acum un istoric slab în facțiunile anterioare vor avea ocazia de-și curăța acel istoric și să aibă un nou început cu mai multe șanse de a se afirma în facțiuni.
- goldul necesar acestui produs se poate strânge în timp și fără a plăti pentru el prin diversele sisteme deja implementate pe server din care se obține gold (questuri, achievementuri, joburi, level up etc.) plus eventualele sisteme care vor mai fi adăugate pe viitor.
- odată cu un istoric curat și cu rankuri mari în facțiuni crește șansa de a primi o funcție în staff (menționez că sunt importanți și alți factori precum activitatea, experiența și comportamentul).

Dezavantaje:

- va trebui să aveți gold.
- odată ce v-ați hotărât să vă ștergeți logurile nu le veți mai putea recupera (decât în cazul unor eventuale spargeri de cont).

Alte beneficii și dezavantaje cred că găsiți singuri dacă mai sunt. Fiecare știe cel mai bine dacă are nevoie personal de o astfel de facilitate ori dacă consideră că alții ar putea beneficia de așa ceva. Rămâne la decizia majorității dacă adăugăm o astfel de opțiune în Shop sau nu.

Vom lăsa topicul deschis pentru a discuta. Singurele rugăminți este să discutați la subiect, să argumentați ceea ce postați și să vă comportați civilizat.

Succes la vot!

English


Over time we have received multiple messages from players asking if they can get their old faction applications, faction logs and so on deleted because they didn't have a very good past and would like to have a new beginning without creating a new account. We want everyone to be happy so we want to find out your opinion if you want us to add a system for deleting faction logs as follows:

- the unwanted faction logs will be deleted with Gold.
- we will try to establish a reasonable sum.
- the logs that will get deleted are: latest faction logs, latest faction inactivities, latest faction resignations, latest faction applications and top 5 factions rank until the acquisition date of that CLEAR.
- attention, logs can be deleted only as a civilian in order to avoid unwanted situations and bugs that might happen.
- there will be other security measures to prevent the wrong deletion of these logs.

Benefits:

- players that now have a weak history in previous factions will now have the opportunity to clear that history and have a new beginning with more chances to affirm themselves in factions.
- the necessary gold for this product can be attained in time without paying for it by using the multitude of systems on our servers (quests, achievements, jobs, level up etc.) plus other such systems we might add in the future.
- with a clean history in factions and higher ranks in factions your chance of receiving a staff function increases (I want to point out that other factors are also important like activity, experience and behavior).

Downsides:

- you need to have gold.
- once you set your mind to delete these logs you cannot get them back (unless of a possible account hack).

You can find yourselves other benefits and downsides if there are any. Each of you knows best if they personally need such a facility or if they considers others could benefit from it. It is the majority's decision if we add such an option in the Shop or not.

We will leave the topic open for discussion. The only things we ask for is to talk about the subject in hand, to bring arguments in your answer and to act civilized.

Good luck voting!

 

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare o prostie acesta ''posibilitate'', daca o sa se implementeze acest sistem liderii nu o sa mai stie care si cum o iesit din factiune cand si de ce pentru ce prostie..

Apropo, am vazut ceva asemanator pe comunitatea adversa daca nu ma insel ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu, în niciun caz. Așa orice prost poate să fure bani din portofelu' lu' tacso si bage bani ca să-și șteargă el faction logul. + Altă metodă de a face bani pe urma mucosilor. Nu e de ajuns ?

 

Cei MUCI trebuie să se separeze de cei care chiar stiu ce înseamnă a te juca cu cap.

Edited by CBN AiRJORDAN MIAUMIAU
Link to comment
Share on other sites

La fel ca shadow, multi lider vor sa vada ce log a avut cineva, daca a fost scos cu limbaj vulgar si il sterge, normal ca il accepta si dupa injura iar.

Sincer, e o prostie..

 

Link to comment
Share on other sites

Nu consider ca trebuie implementata o astfel de optiune.

Dupa faction log iti dai seama ce fel de comportament are persoana data.
Cei ce doneaza, vor parea astfel "ideali" cand vor aplica pentru o anumita functie, iar cei care nu au cum sa doneze, vor fi respinsi pe motiv ca "are faction log urat".

Link to comment
Share on other sites

Logic ca NU, cum isi vor mai da liderii seama pe cine sa accepte sau nu? Adica eu care am un faction log meh, asa si asa o sa pierd in fata unui care isi poate controla faction logul? Adica, da, am avut lider, dar am avut si fp in 69, asa, ala poate a avut fp de 5 ori, dar le sterge si are mai multe sanse ca mine sa intre intr-o factiune. Ce e asta? Mi se pare o idee absurda.

Link to comment
Share on other sites

Spun nu din simplul motiv ca noi am muncit sa facem faction logurile pe care le avem. De ce sa vina niste "anonimi" care si-au sters faction logul care era de toata jena sa ne faca in ciuda ca au faction log mai bun?

Link to comment
Share on other sites

Nu, de ce sa copiam ce au facut cei de pe rivala si sa nu lasam asa cum este? Cum am mai zis, update-urile astea, nu vor atrage playeri vechi, ci doar pe cei de 12-13 ani, care vor da gold sa-si stearga faction log-ul, ca au injurat, ca ei au fost bine educatii.

Link to comment
Share on other sites

Daca era sa stergi Fw-uri era ceva bun, dar asta nu..

Link to comment
Share on other sites

Ba din contra, avand un log foarte murdar in trecut, urmat de un rank5 luat fara Faction Warn-uri de exemplu, poate sa dovedeasca liderului sau adminilor schimbarea lui.

 

Kelton, playerii care ti-au dat pm nu cred ca au incercat sa stea mai mult timp intr-o factiune, pana la rank4-5 macar, dupa parerea mea, conteaza mai mult schimbarea

 

Sistemul ar fi inutil, ar da avantaje dintr-un punct de vedere celor care au posibilitatea sa doneze, si celor care vor.. Adica de ce sa stea ei bine mersi, sa isi bata joc intr-o factiune, sa ia FW-uri, dupa sa stearga logurile, in loc sa joace frumos si sa obtina un rank mare.

Edited by IonuVRS ZEW
Link to comment
Share on other sites

Votez nu, de ce sa dea bani, sunt greselile lor facute in factiunile in care au fost, putem vedea cat de nobi au fost, si eu am fost de 2 ori la rand lider, admin, helper 1/2, dar tot am avut ELC(3/3 FW prima factiune) si nu m-a dezavantajat zic eu deloc.

Si da, nobi, si eu am fost nob, am aplicat in ELC si am fost dat afara cu FP

 

Eu as vota sa ii poti da ignore la cineva pe forum, sa nu iti mai trimita mesaje aiurea, comenteaza la status update, mention, quote.

Stiu ca mesajele poti sa nu le bagi in seama si comentul la status update poti sa il stergi, dar nu te mai stresezi cand ii dai la unu ignore pe forum cum ii faci si in joc.

Edited by Kalashnikovici
Link to comment
Share on other sites

@@IonuVRS ZEW,

 

Poti sa dovedesti schimbare ta in bine odata cu atingerea acelui rank, nu mai este nevoie sa stergi tu toate greselile pe care le-ai facut, atunci ai parea impecabil. Si din contra, faptul ca vrei sa stergi toate greselile pe care le-ai facut nu arata ca te-ai schimbat, ci dimpotriva...

 

 

@@South TiganulAuriu, Nu merge nici daca sterg fw-urile. Cat timp eram lider, prima data nu ma uitam la ce rank-uri ai avut, ma uitam pe ce motive luai fw si paraseai factiunea

Link to comment
Share on other sites

Nu prea cred ca e o idee buna, pana la urma ei sunt de vina pentru log-ul lor.. Faction Aplications ar fi o idee buna sa poate fi sters, unii poate nu erau extrem de "experimentati" la inceput si-au facut aplicatii slabe... Si multi acum ii iau la rost cu "Uite ce aplicatii de cacat ai" sau alte chesti..

Edited by AIM Gabita2000
Link to comment
Share on other sites

Votez nu, de ce sa dea bani, sunt greselile lor facute in factiunile in care au fost, putem vedea cat de nobi au fost, si eu am fost de 2 ori la rand lider, admin, helper 1/2, dar tot am avut ELC(3/3 FW prima factiune) si nu m-a dezavantajat zic eu deloc.

Ai mare dreptate, ai ajuns foarte bine, Ma refer la lider HA. Dar sunt multi care se chinuie sa intre intr-o factiune din cauza unor greseli. Cand abea incepusem sa joc aplicam oriunde era deschis, si normal ... Respins. A trecut ceva timp pana am constientizat cum se face o aplicatie cu adevat, dar ce sa vezi, inainte sa intru in prima mea factiune am 15 aplicatii respinse, ceea ce nu imi da prea bine la FH
Link to comment
Share on other sites

Nu - De ce să-şi poată şterge cineva faction logu după ce a făcut abuz sau nu știu ce măgării, alții au lucrat la un faction log cât mai curat iar vine unu care mă-sa-i patroană la eMAG, sau nu știu eu ce, și își șterge logul și întră ușor într-o facțiune, de ce eu care m-am chinuit să fac un faction frumos să vină unu să primească o funcție în staff și după să abuzeze ca pe vremea când era civil și avea un faction log de căcat.

 

ÎMI PARE FOARTE BINE CĂ AȚI FĂCUT UN SONDAJ DE OPINIE ÎNAINTEA ADĂUGĂRII ACESTUI SISTEM, NU CA LA CELELALTE UPDATEURI. SUNT PROPUNERI CU SUTELE ÎN TOPICURILE PREDESTINATE ÎNCERCAȚI SĂ LE IMPLEMENTAȚI PE ACELEA.

 

Peace.

Link to comment
Share on other sites

Ai mare dreptate, ai ajuns foarte bine, Ma refer la lider HA. Dar sunt multi care se chinuie sa intre intr-o factiune din cauza unor greseli. Cand abea incepusem sa joc aplicam oriunde era deschis, si normal ... Respins. A trecut ceva timp pana am constientizat cum se face o aplicatie cu adevat, dar ce sa vezi, inainte sa intru in prima mea factiune am 15 aplicatii respinse, ceea ce nu imi da prea bine la FH

Asta e frate, faci o aplicatie buna si daca o sa fii acceptat incearca sa iti faci un FH mai decent sau iti faci alt cont.

Link to comment
Share on other sites

Consider ca ve-ti face un sistem pentru lideri sa vada toate logurile. Eu zic ca e o idee destul de buna, deoarece am niste loguri urate si vreau sa le curat. eu dau PRO.

Link to comment
Share on other sites

Votul meu e NU!Motivele se gasesc mai sus, in comment-uri.



(Probabil mi-ar fi placut ideea daca ma durea in cuc de FH cand m-am apucat de B-zone)


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.