Jump to content

Sondaj Updates / Updates Poll #1


Kelton
 Share

Sondaj Updates / Updates Poll #1  

1316 members have voted

  1. 1. Doriți adăugarea de vehicule personale la waruri? / Do you want us to add personal vehicles in wars?

  2. 2. Doriți adăugarea unui sistem de Deathmatch War? / Do you want us to add a system of Deathmatch War?

  3. 3. Doriți modificarea sistemului de vehicule personale? / Do you want us to modify the personal vehicle system?



Recommended Posts

Quoted, ca nimeni nu a vazut, postul fiind ultimul de pe pagina anterioara.

 

OAMENI BUNI, economia a fost data peste cap din momentul in care ati facut denominarea, de la 950.000.000$ un Infernus, ati spus ca taiat 2 zerouri, trebuia sa fie 9.500.000$ NU 1.500.000$, de ce ati facut asta? pentru jucatori noi? Hai sa fim seriosi acum, vin jucatori noi, la level 20 au tot ce vor, se plictisesc si se lasa de samp, eu vreau sa muncesc sa imi iau masini scumpe si ne, am level 26 si pot sa-mi iau 20 Infernusuri.

A ajuns o amarata de casa sa coste 10.000.000$ si cea mai puternica masina 1.500.000$ ? In realitate o casa luxoasa te ajunge la ~1.000.000$ si cea mai puternica masina este Bugattti Veyron, la 2 milioane de dolari, deci, o masina puternica ar trebui sa fie mai scumpa decat majoritatea caselor, am eu niste idei.

 

Sa ne oferiti suma din DS, si goldul (in caz in care avem hidden pe masina) De ex am un Infernus cu hidden, primesc 1.62kk si 600 gold inapoi, toti primim, faceti voi o comanda ceva, si mai bagati oameni buni un 0 in sumele de la DS, mi-ar placea sa valoreze un Infernus 15.000.000$, sa nu mai vad toti pripasii ca au Infernus si te enerveaza de iti vine sa te omori. Pai cum sa le faceti pe plac incepatorilor ma? Sa plece veteranii? Sincer sa fiu, mi-ar placea sa dau 15mil pe Infernus 13mil pe un sultan si 10mil pe un NRG-500, dupa am iar pofta aia de samp, sa fac bani sa-mi iau ce vreau, acum intru doar din obligatie sa fac raportul si ies, nu sunt singurul cu aceasta parere, s-a stricat rau de tot comunitatea, dupa ce ca astia au totul pe tava, mai bagati si rob de 100k, barbut, mai vad pripasii aia cu masinile de joburi ca merg pe contrasens sa luam noi coloziuni, si ei nu, mor ba, s-a dus de rapa totul.

 

Link to comment
Share on other sites

Mi se pare bună doar prima sugestie, eventual și a doua, dar a treia mi se pare parțial neterminată, nu am acum idei de a o îmbunătăți, dar vedeți voi, mereu e loc pentru mai bine.

Link to comment
Share on other sites

 

 

DamonulXXL ToV, on 29 Aug 2016 - 3:49 PM, said: O idee grozava. Asa nu vei mai vedea playeri de lvl 5/6 care stau non stop la job si gata au infernus cumparat lejer cu 1,3/1,4kk. Daca tu gasesti infernus la 1.3, 1.4 eu ma arunc de pe bloc

 

http://imgur.com/a/KKBo8 Acum te poti arunca de pe bloc.

Link to comment
Share on other sites

Sunt de acod cu toate inafara de prima.E o mare prostie , stricati tot sistemul de war.Ar fi prea OP sa mergi chill cu inf-ul l a war , de ce mai avem masinile facitunii atunci ?Daca implementati acest lucru in urmatorul update stricati warurile.

Link to comment
Share on other sites

@@KrakeNN, @Victory Marki avea la level 8 pe un cont pornit de la 0 vreo 30kk, Monster, Hotring, Maverick si Infernus. Ce sa mai zic de astia de level 30 cu averi cat unii de level 100? Nu ma deranjeaza ca are Gigel Infernus la level 12 si eu n-am. Ma deranjeaza cand acesti level 12 nu au minte si dau /q din orice moment cand vad ca se intampla ceva, gen cand sunt umariti de politie. Daca n-as avea functia care o am, m-as plictisi in-game, fac acelasi lucru de aproape un an in LVPD, vreau sa fac un job, ce sa vezi, fac singur. Merg la barbut, vad 20 pe acolo.

De multe ori s-a propus sa se reintroduca vechea economie, dar ai' mari de pe server au spus ca se ia un Infernus cu 90 de ore de munca la un job cu skill 5. Pai au bagat si barbut, fac unii 100k la job, imediat la barbut cu ei si intr-o seara fac 2kk. Daca zilnic ai face minim 500k (sa spunem cu 3 ore pe zi) s-ar ajunge ca toti cei care se apuca de B-Zone sa aiba 20kk in 120 de ore jucate. 20kk = Maverick/Hotring/Monster + Infernus + Bullet + Sultan + biz + casa.

PS. Noi jucam pe un server RPG (Roleplay sa zicem) unde comportamentul non-rp nu se sanctioneaza. GG.

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord... Ce a zis Paul este extrem de adevarat, adaugarea mai multor masini la war, aduce la mult mai mult lag... Tot acelasi lucru la partea cu DealerShip, la cati ´´maturi´´ sunt in aceste momente pe servere, o masina de exeplu: Infernus, o sa coste extrem de mult... Din punctul meu de vedere, lasati lucrurile asa cum sunt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.