Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

World of Warcraft


TLG George
 Share

Recommended Posts

World of Warcraft este al patrulea joc din seria Warcraft, excluzând expansion pack-urile și Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Jocurile Warcraft sunt situate într-un univers numit Warcraft, o lume fantastică introdusă de jocul Warcraft: Orcs and Humans în 1994. World of Warcraft este situat în Azeroth, patru ani după evenimentele concluzionate în Warcraft III: The Frozen Throne. Odată cu apariția expansion-ului The Burning Crusade, Outland poate fi explorat. World of Warcraft a sărbătorit a X-a aniversare a universului Warcraft.
Deși la început jocul a fost încetinit de probleme de stabilitate si performanță, a devenit rapid cel mai popular MMORPG bazat pe plată lunară. In 2008 Blizzard Entertainment a anunțat că numărul de jucători activi, care plătesc "la zi", a trecut de 11,5 milioane. In ianuarie 2014, a fost anuntat ca peste 100 de milioane de conturi au fost create de cand jocul este activ.
Ca în majoritatea RPG-urilor, jucătorii controlează un personaj creat de ei într-o lume în continuă dezvoltare, explorând relieful, ducând la îndeplinire misiuni (questuri) date de NPC-uri (Non-playable characters - personaje controlate de computer), ucigând monștri, și facând multe altele. Personajele sunt răsplătite cu bani, obiecte (iteme) și experiență, care le ajută dându-le mai multă putere și posibilitatea de a învăța abilități noi. De asemenea, jucătorii se pot lupta cu alți jucători în dueluri sau războaie împotriva facțiunii inamice.
Gameplay-ul este foarte interesant și iți oferă multe posibilități , de exemplu ai posibilitatea de a te specializa într-o profesie prin care poți câștiga bani (gold). Profesiile sunt foarte utile în multe scopuri cum ar fi : pentru mâncare (cooking), pentru a îmbunătăți echipamentul - arme, îmbrăcăminte, accesorii (enchanting), poțiuni, elixire si transmutari ( alchemy ), creare de armuri și arme (blacksmithing), mecanisme (engineering) , recuperarea vieții cu ajutorul bandajelor (first aid), pescuit (fishing) , culegerea de plante (herbalism), crearea de accesorii si de giuvaiere (jewelcrafting) croirea unor haine din diferite materiale - țesătură sau piele (tailoring), respectiv (leatherworking), exploatarea minelor (mining) , jupuirea pieilor animalelor (skinning) si in ultimul rand căutarea de releicve de mult ascunse in măruntaiele pămantului. (Arheology).
G7DDjgn.jpg
Există două categorii de personaje, denumite jucabile și nejucabile. Personajele jucabile sunt cele create de jucător, practic un avatar al fiecărui utilizator. Personajele nejucabile sunt cele care nu pot fi controlate de jucător și pot fi doar ajutoare sau inamici (NPCs - NonPlayerCharacters).
World of Warcraft Minimum Requirements
CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750
CPU Speed: Info
RAM: 2 GB RAM (1 GB Windows XP)
OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 with the latest service pack
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 3000
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 35 GB

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.