Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #54 - PauL - RPG2 Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

 

 

Citeste si posturile mele din topicul acesta. Poate'ti vei schimba părerea. Mers.

Ăsta nu este topic de discuţii, ţi-ai exprimat odată părerea despre interviu, atenţie pe viitor!

 

Aviz şi pentru ceilalţi, grijă mare la ce postaţi pentru a nu fi sancţionaţi.

Link to comment
Share on other sites

Ba hai sa va zic eu ceva. E plin de hateri care daca .PauL le a dat ban vin aici si comenteza aiurea. Paul este admin, trebuie sa isi faca datoria. Numai suferiti, aici puteti spune doar daca va place sau nu interviul, nu sa vedeti daca face Paul copii pe joc sau nu, poate ca el are timp de toate si de joc si de gagici si de liceu. Astept reply-uri constructive! Ofer si doresc respect. Stima!

Link to comment
Share on other sites

Mie sincer mi-a placut interviul, cum a mai zis si alexioan, sunt hateri multi, care doresc doar rau, pentru ca primeste ban. Felicitari lui Skipper si lui .Paul.

Link to comment
Share on other sites

Sunt oameni care vad realitatea, si lingai ca cei de mai sus, pupincuristi care ne vad hateri. Interviul e slab. Nu trebuie sa credeti asta pentru ca v'o zic eu. Aveti ochi, uitati'va. Sunt alte interviuri mult mai bune. Sau nu vreti sa va uitati, sau in continuare lingeti si pupati. Informati'va înainte de a vorbi.

Pe scurt, comparativ cu alte interviuri, acesta e printre cele mai slabe, si repet, nu din cauza intervievatorului, ci a intervievatului.

Edited by Hatake
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.