Jump to content

Interviu #55 - BiGziLa - RPG Admin 3 & HA Leader


Skipper
 Share

Recommended Posts

urnepSp.png



Skipper: Salut, BiGziLa! În primul rând doresc să știu care este numele tău, câți ani ai și unde locuiești.


BiGziLa: Salut Skipper! Salut B-Zone! În primul rând, mă simt onorat că m-ai ales pentru acest interviu, îţi mulţumesc! Mă numesc Vlad, o să împlinesc în scurt timp vârsta de 21 de ani, locuiesc în Cluj în timpul facultăţii, iar în vacanţe şi în unele weekend-uri mă întorc "acasă", la Huedin, un orăşel de lângă Cluj, unde locuiesc părinţii mei.


Skipper: Ce îți place să faci adeseori în timpul tău liber?


BiGziLa: În majoritatea timpului meu liber sunt plecat de acasă, dacă vremea îmi permite acest lucru. Îmi place să călătoresc, să văd locuri noi, să am parte de experienţe deosebite, să zic aşa.. de curând m-am întors din Spania, unde am fost în vacanţă, acolo am văzut renumitele coride. Îmi mai place să joc şi fotbal, o fac destul de des, iar seara ies mai mereu în oraş, la o bere cu prietenii.


Skipper: Obişnuieşti să urmăreşti meciurile de fotbal? Dacă da, al cărei echipe de fotbal eşti fan?


BiGziLa: Bineînţeles, sunt un microbist convins, îmi place fotbalul foarte mult! Îmi place mult Barcelona, datorită lui Messi, Neymar şi Suarez, cred că un asemenea atac la o echipă nu o să mai văd vreodată. În ţară ţin cu Steaua de mic copil, sunt mare fan, dar din păcate nu ai cu cine juca, şi nu o să poată să crească foarte mult niciodată. Admir şi Manchester City, Guardiola este extraordinar, şi dacă au bătut cu 5-0 pe Steaua, e clar că ei vor câştiga Champions League, totuşi, Steaua e bună!


Skipper: Ai vreun idol ce joacă la vreuna din echipele de fotbal ale lumii?


BiGziLa: Idol.. e cam greu de zis, de când eram mic am fost la fotbal, am jucat la juniori câţiva ani până mi-am rupt piciorul şi am zis că nu mai are rost, fiind tibia, eram predispus unei noi rupturi şi m-am lăsat. În vremea aceea îmi placea foarte mult Zidane, ca fotbalist mi s-a părut extraordinar. Acum îmi place Messi, like a boss, face ce vrea şi când vrea pe teren, cu oricine.


Skipper: Când și cum ai auzit de B-Zone?


BiGziLa: Am început să joc sa:mp cu multă vreme în urmă, pe atunci erau puţine servere, de sa:mp (RPG1) iar altele de CS, etc. Prima dată când am jucat sa:mp a fost pe un alt server, să zic că avea atunci cam 400 de playeri, maxim. După nu am mai jucat pe respectivul server că se acordau mereu foarte multe wipe-uri. Îmi aduc aminte, că atunci când m-am apucat de B-Zone, maşinile erau limitate ca număr, Infernusul era ceva foarte rar întâlnit pe străzi, banii se făceau mai greu ca şi acum, iar un Infernus costa 2 miliarde, adică 20 de milioane acum, era cam greu să strângi aşa de mulţi bani, într-un timp foarte scurt. Acum e mult mai uşor să faci bani la /work iar maşinile sunt foarte ieftine pe lângă ce era atunci.


Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunitătii B-Zone?


BiGziLa: Pe Bobo nu îl cunosc personal, să zic aşa. Nu am avut ocazia să vorbesc cu el personal sau orice altceva, dacă am schimbat 2-3 vorbe în unele PM-uri, atât, în rest nu prea îl cunosc. Cât despre celelalte RPG-uri nu ştiu ce se întâmplă pe acolo, nu am timp să mă uit şi pe acelea. Dar el alegându-l pe Kelton Administrator, este cea mai bună alegere, nu ştiu dacă putea să aleagă alte persoane să facă o treabă aşa de bună cum o face el.


Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?


BiGziLa: După cum am spus şi mai sus, Kelton este cea mai bună alegere, îl felicit pentru răbdarea pe care o are, pe lângă problemele legate de servere, mai vin şi adminii şi îl stresează, iar de playeri nu mai am ce zice, eu am spam 10 minute de fiecare dată când intru pe server, la Kelton cred că este spam non-stop cât stă logat, plus pe forum/facebook. Felicitările mele pentru munca lui, face o treabă perfectă.


Skipper: Ce părere ai despre TheKillerFish, cel care face parte din echipa staff-ului ce lucrează la update-urile serverelor RPG?


BiGziLa: De când am primit şi funcţia de lider, am avut mult mai multe tangenţe cu TheKillerFish, şi el este o persoană deosebită, care pe mine m-a ajutat mereu, de fiecare dată când i-am zis despre un bug sau i-am propus să facă ceva m-a ajutat, şi admir că reuşeşte să facă tot ce i se cere şi o face foarte bine. Sunt câteva sisteme şmechere de tot, dacă era să mă întrebaţi pe mine, nu credeam că se poate face aşa ceva. Pe lângă felicitările pentru TheKillerFish, vreau să îl felicit şi pe Adi007, care a avut şi el o contribuţie importantă la ultimele update-uri, care de asemenea sunt foarte bune.


Skipper: Ce părere ai despre BlackThief ce se ocupă cu website-urile serverelor RPG?


BiGziLa: Despre BlackThief am o părere foarte bună, şi el se ocupă cu website-urile serverelor RPG, rezolvă majoritatea bugurilor apărite, iar RPG-ul a cam înlocuit forumul, cu succes. Mai ales pentru funcţiile de pe server, noi fără RPG am fi ca şi morţi, nu am putea face mare lucru.


Skipper: Cum îți împarți timpul tău de student la facultate între şi SA:MP?


BiGziLa: Sunt anul 3 la facultate, până acum am avut un program lejer, lunea şi vinerea mereu aveam sau îmi luam liber, iar în celelalte zile.. nu eram foarte aglomerat, eu mai mult de 6 ore pe zi nu prea stau la facultate, iar cursurile şi seminariile sunt puse dimineaţa, ca de obicei.. iar pe amiază sunt cam liber. Având în vedere că nu lucrez, am mult timp liber.


Skipper: Care a fost prima ta facţiune când ai început să joci pe serverul RPG?


BiGziLa: Prima mea facţiune a fost Barzinii, pe atunci Barzinii era o mafie din oraşul Las Venturas, care avea culoarea verde. Sincer, m-am dus acolo după ce m-am certat cu un player care m-a omorât şi după aceea am ajuns să fim prieteni, el mi-a spus să intru acolo, eu îmi doream să intru în Tow Truck Company, dar am ales Barzinii. Pe atunci nu erau war-urile de pe acum, singura dată când era war, era când ne chema liderul în HQ şi mergeam peste altă facţiune, adică înconjuram HQ-ul şi omoram tot ce prindeam. Pe atunci se făceau antrenamente şi şedinţe săptămânale, plus war-urile, pentru mine a fost frumos în mafii, imediat după Barzinii am mers în Corleone, unde am stat ceva timp şi parcă îmi e puţin dor de vremurile acelea, când nu erau atâţia playeri ce încalcă regulamentul, atunci când erai bun la deagle, erai pe barba ta, nu cu ajutorul unor jucării ca acum.


Skipper: În acest moment eşti actual Admin 3 şi în acelaşi timp şi lider al agenţiei de asasini, cum te descurci cu aceste două funcţii?


BiGziLa: În opinia mea, mă descurc bine, dar mereu o să fie oameni nemulţumiţi de mine. Să le iau pe rând, să încep cu funcţia de admin, eu zic că este destul de clar, ca Admin 3.. mă ocup de reclamaţii, asta este treaba mea, de alte chestii mă ocup dacă am timp. După statistică, nu cred că stau rău în ceea ce priveşte funcţia de Admin. Cât despre funcţia de lider, aici sunt multe discuţii, niciodată nu o să fie toată lumea mulţumită de mine, deoarece este imposibil. După ce respingi pe cineva în facţiune, e destul de greu ca acea persoană să nu te urască, e şi normal să o facă, iar acea persoană nu v-a mai fi mulţumită de mine ca lider până nu întră în facţiune, iar eu nu pot lua mai mulţi playeri aici, ca să fim sinceri, e facţiunea cea mai dorită, oricine ar vrea să intre aici, aş putea avea 400 de membri lejer. Am auzit multe păreri răutăcioase, eu până am luat lider, am fost 4 ani în Hitmen Agency, ştiu cum era mai demult şi cum este acum, în ultima vreme Hitmen Ageny este văzută ca o "casă de vacanţă", unde stau acei playeri care au sau au avut funcţii, îşi fac raportul într-o zi şi stau inactivi tot restul săptămânii. Eu vreau să defiinţez această "casă de vacanţă", şi să fac o facţiune activă, cum a fost mai demult. Şi cred că am reuşit cât de cât, de la 700 puncte în ultima săptămână, când era alt lider, la 1700 puncte acum, cred că este o diferenţă mare. Să nu se înţeleagă greşit, admir munca celorlalţi lideri, îi respect, dar eu am altă viziune asupra Hitmen Agency, şi o să încerc să pun în aplicare ceea ce gândesc şi vreau să fac cu această facţiune.


Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la vreuna din aceste funcţii?


BiGziLa: Sincer să fiu, nu. De ce aş face asta? Dacă nu aş avea nici o funcţie, nu ar mai avea rost să joc SA:MP, adică eu joc de ceva timp, pot să zic că am muncit pentru aceste funcţii, am undeva la 10.000 de contracte făcute, nu stiu dacă cnieva de pe server are mai multe ca mine. Eu am păreri diferite uneori, dar jucând de mult timp, cred că ar trebui să urmăreşti să obţii ceva funcţii, mulţi o să zică că joacă să îşi ocupe timpul, eu dacă nu aş avea vreo funcţie m-aş lăsa de joc, mi-aş ocupa timpul cu alt joc. Deci nu, nu m-am gândit vreodată şi nici nu o să mă gândesc să renunţ la funcţiile mele. Ştiu că la Admin 4 sunt nevoit să renunţ la funcţia de lider, dar deocamdată nu mi-am terminat treaba de lider, deci nu merit Admin 4.


Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 3 al serverului RPG? Ce aşteptări mai ai?


BiGziLa: Eu nu am avut un obiectiv să ajung Admin 3, obiectivul meu a fost să ajung Admin, iar de acolo am lăsat totul să vină de la sine, şi cred că e normal să-ţi doreşti mai mult, dar toate la timpul lor, nu trebuie grăbite lucrurile, în fiecare zi înveţi ceva nou.


Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 4 Supervisori? (RPG 1 Odin (Royce), RPG 2 Casso, RPG 3 Kobo, RPG4 Marik)


BiGziLa: Din aceştia, personal îl cunosc doar pe Odin (Royce), care este un om grozav, te ajută cu orice şi îşi face treaba foarte bine, are grijă de staff şi de tot ceea ce se întâmplă pe server, şi pe Marik pe care l-am văzut pe RPG1 de câteva ori. Având în vedere că nu am jucat pe alte RPG-uri, nu ştiu ce este acolo, singurul RPG pe care am mai jucat este RPG2, dacă nu l-a şters nimeni, în rest eu nu mai am conturi pe alte RPG-uri, nici măcar pentru a-mi ocupa numele.


Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?


BiGziLa: Sincer foarte bune, sunt inspirate, sunt făcute foarte bine, iar playerii au doar de câştigat din aceste update-uri. Pe lângă ce a fost când am intrat eu prima dată, acum parcă sunt pe altă planetă, de la rob-ul cu van-ul de rob unde câştigai 5.000$, până la sistemul actual, e distanţă mare. Bravo băieţii, ţineţi-o tot aşa!


Skipper: Ce îţi place cel mai mult de pe serverele B-Zone? Ce sisteme?


BiGziLa: Cel mai mult îmi place sistemul de war. Eu am fost ceva timp şi în ganguri, dar pe atunci nu erau sisteme de war sau ceva, era doar DM aiurea între mafii, nimic mai mult. Am intrat pe contul unui prieten într-un gang doar pentru a vedea cum sunt aceste war-uri, şi am rămas surprins, mi-a plăcut şi cred că dacă prindeam acele war-uri când m-am apucat.. nu mai intram niciodată în Hitmen Agency. Îmi place şi sistemul de rob, este interesant, şi foarte rp, şi acesta a fost schimbat în totalitate, de când joc aici a fost schimbat de mai multe ori, nu doar o dată. În rest, la păcănele şi /dice nu prea mă duc eu, eu consider că nu poţi face bani din aşa ceva, aşa că prefer să nu mă duc.


Skipper: Ce ai dori să vezi pe serverele B-Zone în viitorul apropiat?


BiGziLa: Sunt multe chestii pe care aş vrea să le văd pe server, pentru mine cel mai important lucru ar fi să văd nişte playeri de pe vremea mea, cu care am jucat mult timp şi cu care mi-am petrecut mult timp, aş vrea să se pună în practivă toate propunerile mele legate despre Hitmen Agency, s-ar mai schimba destul de mult şi cred că ar fi şi mai interesantă facţiunea, aş vrea să mai văd un sistem Anti-AIM, unu foarte bun să nu dea rateuri deloc şi să mai dispară din playerii ce încalcă regulamentul, că de restul de ocupă staff-ul, iar cu realizarea personală să zic aşa, aş dori să fac ceea ce mi-am propus cu Hitmen Agency.


Skipper: Cum ţi se pare evoluţia serverului RPG4 de la deschiderea acestuia şi până în prezent?


BiGziLa: Nu am intrat niciodată, nu am jucat nici măcar o secundă, nu am urmărit ce se întâmplă acolo. Ştiu doar cine se ocupă de el şi mai ştiu cine ete lider în Hitmen Agency, eu în afara de RPG1 nu mai am alt server de SA:MP pe care să mă joc. Am auzit că de zilele B-Zone au fost foarte mulţi playeri pe RPG4, iar ca o părere, cred că este foarte bine că s-a deschis acest server, cred că mulţi playeri care au ajuns de pe celelalte RPG-uri pentru funcţii, şi mulţi playeri noi care nu prea s-ar mai fi apucat de RPG1, e greu să îţi faci cont nou când vezi că cel mai mare level la care a ajuns o persoană pe server este de level 200 şi tu începi de la level 1, e conştientă lumea că îi e greu să obţină ceva remarcabil.


Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?


BiGziLa: Da, am şi făcut acest lucru. Nu ştiu câtă lume ştie, dar eu m-am lăsat de SA:MP 1 an de zile, deci automat nu am mai avut nici un contract cu B-Zone. Pe atunci eram clasa a 12-a, aveam bacul, eram rank 5 în Hitmen, eram şi Helper. După un an, cam aşa, datorită timpului liber pe care îl aveam, mă plictiseam groaznic, am zis să mă reapuc de SA:MP, îmi era şi extrem de dor de acest joc şi m-am reapucat, am revenit în Hitmen, uşor uşor am crescut în rank, am luat Helper şi tot aşa până am ajuns Admin 3 şi lider.


Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG2 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?


BiGziLa: Da, mai sunt câţiva playeri, dar foarte puţini, îi numeri pe degete. Şi probabil mai sunt şi alţii pe care nu îi ştiu, au alte nick-uri, sau nu am avut tangenţe cu ei pe vremea aia, aveam grupul meu de prieteni, şi de restul nu prea îmi păsa foarte tare, îmi vedeam de treaba mea mereu. Pe atunci erau alţi playeri, erau mult mai maturi, erau mult mai sociabili, nu se înjura din orice, atunci totul se făcea prin fapte, acum sunt mulţi playeri de vârste mici, pe care odată dacă îi loveşti de înjură de toţi sfinţii.


Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?


BiGziLa: Nici nu ştiu ce să zic aici, depinde de fiecare jucător ce îşi doreşte de la acest joc, eu mi-am dorit funcţii mereu, eu zic că trebuie să aveţi încredere în voi, să nu vă bazaţi pe nimeni în afară de voi, tot ce faceţi să faceţi singuri. Să fiţi sinceri mereu, chiar dacă adevărul doare, şi să nu vă pese prea tare de părerile celorlalţi, pentru că nu au foarte mare importanţă, cât timp voi sunteţi mulţumiţi cu ceea ce aţi făcut. Vă mulţumesc pentru că jucaţi pe B-Zone, sper că noi, cei din staff am facut o treabă bună şi am reuşit să vă satisfacem aşteptările. Vă mulţumesc că aţi avut răbdare să citiţi acest interviu, sper că v-a plăcut!



Acesta a fost interviul meu alături de BiGziLa. Aştept păreri din partea voastră!



Link to comment
Share on other sites

In sfarsit un invitat cat de cat bun. Imi plac răspunsurile ample si detaliile pe care acestea ni le'a precizat. Când am văzut interviurile cu @RW PauL si m'am speriat ca o sa începi a iei interviuri doar persoanelor de genul lor, care nu stiu dezvolta o idee cum trebuie.

Edited by Hatake
Link to comment
Share on other sites

Frumos interviu, felicitări.

@@Hatake, se putea să nu apari şi tu cu comentariile tale penibile? Lasă că eşti tu mare scriitor şi ai să dai răspunsuri de două pagini la o întrebare :))) Te-aş ruga să nu te mai bagi în seamă şi să nu mai cauţi ceartă, mersi.

Edited by RW Clauddia
Link to comment
Share on other sites

Frumos interviu, felicitări.

@@Hatake, se putea să nu apari şi tu cu comentariile tale penibile? Lasă că eşti tu mare scriitor şi ai să dai răspunsuri de două pagini la o întrebare :))) Te-aş ruga să nu te mai bagi în seamă şi să nu mai cauţi ceartă, mersi.

Tu măcar gandesti înainte sa scrii ceva? "Răspunsuri de 2 pagini la o întrebare"? Cine ar sta sa citească atat? Informatia pe care o oferi trebuie sa vina intr'o cantitate moderata, daca e prea mult sau prea putin strica. Răspunsurile date de intervievat sunt destul de complexe, nu ca cele date de voi, la care te plictisesti de la al 3'lea răspuns. Daca spuneam doar eu asta, era una, dar nu am fost singurul care a observat aceasta situatie in interviurile voastre.

Link to comment
Share on other sites

Imi pare rau ca nu am apucat sa fiu primul care posteaza, vreau sa va multumesc inca odata pentru faptul ca va intereseaza despre ce am facut eu in acest joc si vreau sa mai fac in continuare.

Sper sa nu va plictisiti foarte tare citind raspunsurile mele, am scris ce am simtit. Multimesc anticipat pentru parerile voastre.

Link to comment
Share on other sites

Wrong!

 


Imi pare rau ca nu am apucat sa fiu primul care posteaza, vreau sa va multumesc inca odata pentru faptul ca va intereseaza despre ce am facut eu in acest joc si vreau sa mai fac in continuare.

Sper sa nu va plictisiti foarte tare citind raspunsurile mele, am scris ce am simtit. Multimesc anticipat pentru parerile voastre.

 

Bine ba Vlade ba, trebuia sa zici si ca adori sa bei bere cum mine! #Chie Tata Awla Nelson-Mondialu #Cluj-Napoca POWER !

Edited by xSavi Valoare Mare de Cluj
Link to comment
Share on other sites

Felicitari, @BiGziLa, scurt si la obiect! Respect, batrane! :)

 

@@Hatake, Bine ca nu a fost asa. Intr-adevar cei 2 s-au copiat unul pe celalalt in raspunsuri, nu ma mira de altfel, ei fac totul in 2 :)) In fine :)

In sfarsit un invitat cat de cat bun. Imi plac răspunsurile ample si detaliile pe care acestea ni le'a precizat. Când am văzut interviurile cu @RW PauL si m'am speriat ca o sa începi a iei interviuri doar persoanelor de genul lor, care nu stiu dezvolta o idee cum trebuie.

 

Link to comment
Share on other sites

Un interviu frumos, felicitări Skipper şi Bigzila.

 

@@Hatake,

 

Încetează în a te bagă în seamă cu mine, ştiu că oftică pe care o ai pe mine este mare, dar n-o mai împărtăşii peste tot, deja devine patetic ceea ce faci tu.

 

@,

 

La fel şi tu, nu te mai băga în seamă cu mine dacă eu nu îţi acord atenţie.

Edited by RW PauL
Link to comment
Share on other sites

Un interviu frumos, felicitări Skipper şi Bigzila.

 

@@Hatake,

 

Încetează în a te bagă în seamă cu mine, ştiu că oftică pe care o ai pe mine este mare, dar n-o mai împărtăşii peste tot, deja devine patetic ceea ce faci tu.

 

@,

 

La fel şi tu, nu te mai băga în seamă cu mine dacă eu nu îţi acord atenţie.

Cel care se baga in seama cu cineva esti tu. Eu mai sus am facut o comparatie intre interviul tau si acesta, cel din urma fiind mult superior. Cel ce se oftica paremi'se ca esti tu, altfel n'ai comenta aiurea. Se pare ca toti cei ce nu sunt de acord cu tine, in viziunea ta sunt "ofticati", însă uiti sa te analizezi pe tine înainte de a vorbi. Interviul acesta, spre deosebire de al tau, are răspunsuri mai ample, mai complexe. E bine structurata informatia oferita si nu plictiseste cititorul, dovada ai mai sus un post "Singurul interviu citit integral in ultimul timp". Nu sunt eu cel ofticat. Când lumea începe sa'si deschida ochii si'ti vede penibilitatea, sari cu jigniri care nu'si au rostul.

Link to comment
Share on other sites

Foarte fain interviul, n-am ce zice. Felicitari BiGziLa & Skipper.

@@Hatake, incearca sa te abtii inainte sa vorbesti in felul asta despre cineva. Sa nu crezi ca am ceva cu tine sau ma bag in seama, da` esti penibil rau. E problema lor ce raspunsuri vor sa dea.

 

Edited by AndreiD
Link to comment
Share on other sites

Foarte fain interviul, n-am ce zice. Felicitari BiGziLa & Skipper.

@@Hatake, incearca sa te abtii inainte sa vorbesti in felul asta despre cineva. Sa nu crezi ca am ceva cu tine sau ma bag in seama, da` esti penibil rau. E problema lor ce raspunsuri vor sa dea.

 

Ai încercat a te bagi si tu in seama dar nu ti'a reusit. Eu am facut o comparatie intre cele 2 interviuri si am constatat ca acesta e mult mai bun. Daca vrei sa pupi, Vorbeste cu el pe skype, dar întâi cumpara'i un PC ca pe XP nu'i merge skype'ul. Dupa poti vorbi cat vrei cu el si iese de o pila. Edited by Hatake
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #55 - BiGziLa - RPG Admin 3 & HA Leader
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.