Jump to content

Problema tastatura. Ajutor!


Recommended Posts

  • Ce problema ai?: Salut Salut, nu functioneaza tastatura la calculator, dar ea in sine merge, port stricat? Cititi mai jos. Multumesc.
  • O scurta descriere a situatiei, trebuie sa spui clar ce componente ai: Salut Salut. Am 1 tastatura care de cand am acest calculator , am si tastatura si e destul de mult mult timp si meripge perfect, pana azi, adica eu am fost la scoala si mama a facut curatenie si cred ca stiti cum e dezordinea firelor, iar ea cand a aspirat a adt pe acolo, le-a ridicat pe unitate, nu stiu ce a facut cu ele, iar in aceasta seara cand le-am conectat (doar cele care ajut la pornirea calculatorului si monitorului erau scoase de catre mine, restul erau bagate de mult,adica mouse, tastatura, boxe etc etc.), cand am pornit calculatorul, deobicei cand il deschid se aude 1 "bip" si asta e de foarte mult si nu ma deranjeaza, dar cand l-am pornit in aceasta seara s-a auzit 1 "tic", am spus ca nu cred ca s-a intamplat nimic, bun deschid calculatorul si vad ca tastatura nu merge, am verificat mufa care e cea rotunda, adica PS2 cred, e rotunda si am scos-o apoi am bagat-o inapoi in port, nu a mers, am inchis PC, am bagat-o iar, am deschis PC, nu a mers, atunci m-am gandit ca poate s-a stricat tastatura, dar cand am mai dat 1 restart cand arata tot ce e bios si tot si se aude "tic" isi aprinde tastatura becul de la Num Pad si se stinge, pentru 1 secunda, asa facea si inainte, probabil asta e sistemul, iar asta mi-a dat de gandit ca functioneaza si s-ar putea sa fie stricat portul sau ceva, imi puteti spune ce are? Multumesc.
  • Screenshot/Video: Nu am.
  • Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: http://www.mygarage.ro/pc-mechanics/185752-problema-pc-nu-imi-merge-tastatura-si-mouseu-l.html
  • Cum dau acolo in BIOS la Perhaps sau ce? Poate fac rost de 1 tastatura tip usb sa fac aceasta chestie in bios sa vad daca merge. Dar totusi, lamuriti-ma care e problema. Multumesc. Multumesc.
  • Noapte buna.
  • Ok, multumesc.
  • Multumesc, la fel.

Am citit mai bine acea problema din link si rezolvarea aceea pentru el si ei spun sa activeze cele USB, dar daca eu sunt pe port rotund adica PS2 cred, atunci cum fac?

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Link to comment
Share on other sites

1. Uitate la mufa vezi poate a scos-o cand a facut curat si a bagat-o la loc sa nu cumva sa ii fi instambat/infundat vreun pin din interiorul mufei, poti masura cu aparatul de masura acel port foarte usor.

2. Sa nu cumva sa fie tastatura in locul mouseu lui.

3. Incearca cu una pe USB si vezi cum se manifesta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.