Jump to content

GoPro Karma si Hero 5 la Photokina 2016


TG Chinez
 Share

Recommended Posts

Screen-Shot-2016-10-04-at-2.24.53-PM.png

 

GoPro au lansat la Photokina 2016, asa cum se zvonise deja, doua noi camera de actiune, GoPro Hero 5 Black si Hero 5 Session, dar adevaratele surprize au fost un gimbal, adica un stabilizator pentru camera si o drona.
Dar sa le luam pe rand: Hero 5 Black vine acum cu un nou design care nu mai necesita o carcasa suplimentara pentru a fi rezistenta la apa si socuri. Are acum un body direct ramforsat si sigilat impotriva intemperiilor. Captarea sunetului a fost si ea imbuntatatita, gratie expunerii directe a celor trei microfoane, fara ca acestea sa mai fie acoperite de o carcasa externa. Camera are acum si stabilizare de imagine, o functia pe care si-o doreau multi pe aceasta categorie de camere.
Hero 5 Session este un fel de frate mai mic. Camera are un body compact, dar la fel de rezistent ca cel al modelului Black. In interior regasim un senzor de 10MP, capabil sa filmeze 4K la 30 de cadre pe secunda. Session nu are ecran si GPS, dar este firesc, daca tinem cont de dimensiuniile sale reduse. De asemenea modelul Black este capabil sa realizeze fotografii la 12MP in format RAW, functie care lipseste de pe modelul Session.
Si acum surprizele: GoPro Karma este prima drona a companiei, asadar GoPro intra odata cu acest model pe segmentul de drone si va concura direct cu DJI sau Yuneec. Drona este practic un accesoriu modular pentru camera si stabilizatorul extern, un alt dispozitiv interesant, gandit pentru a monta o camera GoPro pe el si a filma din mana cadre fluide stabile, ceva in genul seriei Osmo de la DJI. Dar poanta este ca pentru a folosi drona este necesara achizitionarea separata a camerei si a stabilizatorului. Toate aceste noi „jucarii” vor fi disponibile in cursul lunii viitoare.
Sursa: Click!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.