Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cele mai performante căști de gaming din gama mid-range, HyperX Cloud Stinger, au ajuns în România


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

hyperx-cloud-something-something-790x494

 

HyperX®, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, aduce în România căștile pentru gaming HyperX Cloud Stinger™, cele mai performante căști de gaming din gama mid-range.
Atât gamerii români profesioniști, cât și cei amatori se vor putea bucura de o experiență de gaming superioară utilizând căștile HyperX Cloud Stinger prevăzute cu spumă cu memorie HyperX, la un preț de sub 260 de lei.
„Comunitatea de gaming din România aștepta de mult un produs performant, cu un raport calitate-preț excelent. Astfel, căștile HyperX Cloud Stinger răspund deopotrivă nevoilor gamerilor începători și celor profesioniști. Prin lansarea Stinger pe piața locală, le putem oferi utilizatorilor un produs de calitate superioară, la un preț cu adevărat competitiv”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.
Căștile HyperX Cloud Stinger au o greutate de 275 de grame și dispun de cupe pentru urechi care se rotesc la 90 de grade pentru un confort sporit pe durata sesiunilor lungi de joc, atât pe consolă, cât și PC. Sunetul precis și calitativ, atât în shooter-ele first person (FPS) cât și în jocurile open environment, este redat de difuzoarele înclinate de 50 de milimetri.
Adaptabilitatea difuzoarelor și cupa căștilor le permit utilizatorilor să audă mișcările adversarilor mai clar și de la o distanță mai mare, obținând astfel un avantaj competitiv asupra acestora.
Nu doar pasionații de gaming se pot bucura însă de calitatea acestor căști. Ele oferă un sunet precis și pentru utilizatorii care preferă să le folosească pentru a asculta muzică. Cu HyperX Cloud Stinger, aceștia vor aprecia sunetul similar celui dintr-o sală de concerte în timp ce ascultă muzica preferată.
Printre caracteristicile noilor căști se mai numără: microfonul, cadru reglabil și durabil din oțel și comenzi pentru controlul volumului de pe cască.
HyperX Cloud Stinger este compatibil cu mai multe platforme – PC, Xbox One™1, PS4™, Wii U™ și dispozitive mobile2.
HyperX sponsorizează peste 20 de echipe practicante de sporturi electronice din toată lumea și este sponsor principal al competiției Intel Extreme Masters. HyperX participă la foarte multe evenimente similare, inclusiv la Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom și PAX.
Specificații HyperX Cloud Stinger:
  • Design – greutate minimă pentru un confort sporit
  • Precizie audio – performanță audio optimă și sunet de calitate
  • Cursor reglabil din oțel – rezistență și stabilitate îndelungate; construcție de calitate
  • Control intuitiv al volumului – Buton ușor accesibil pentru reglarea volumului direct de pe cască
  • Microfon cu funcție de anulare a zgomotului – voce clară; microfonul poate fi dezactivat ușor
  • Compatibil cu mai multe platforme – Confort sporit și o experiență audio îmbunătățită pe PC sau consolă; conectivitate cu dispozitive mobile2
Informații suplimentare:
Căști:
Difuzor: Dinamic, 50mm cu magneți neodim
Tip: Circumaural
Frecvența de răspuns: 18Hz-23,000Hz
Impedanța: 30 Ω
Nivel sunet: 102 ± 3dBSPL/mW la 1kHz
T.H.D: ≦ 2%
Puterea de intrare: 30mW, maxim 500mW
Greutate: 275g
Lungimea și tipul de cablu: Căști (1.3m) + Extensie cablu Y (1.7m)
Conexiune: Căști – 3.5mm plug (4 poli) + extensie cablu – 3.5mm intrări stereo și microfon
Microfon:
Element: Microfon cu condensator dielectric
Model polar: uni-direcțional, funcție de anulare a zgomotului
Frecvența de răspuns: 50Hz~18,000Hz
Sensibilitate: -40 dBV (0dB=1V/Pa,1kHz)
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.