Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pixel Watch? Potrivit unor surse, Google va lansa propriile ceasuri inteligente la începutul lui 2017


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

google-watch.jpg?width=640&height=360

 

Se pare că ofensiva Google pe partea de hardware de abia a început. Potrivit unor informaţii publicate de cunoscutul cont de Twitter evleaks, compania va lansa la începutul anului viitor propriile ceasuri inteligente.
Potrivit lui Evan Blass, omul din spatele @evleaks, ceasurile Google vor rula Android Wear 2.0 şi vor fi prezentate în primul trimestru din 2017.
După ce a lansat smartphone-urile Pixel, introducerea de smartwatch-uri pentru acestea „made by Google” este o mutare firească. Informaţia vine şi în contextul în care susţinerea partenerilor hardware pentru platforma Android Wear pare să fi slăbit. Potrivit zvonurilor, Huawei, de exemplu, lucrează la un nou model de smartwatch, care nu va rula platforma Google, ci sistemul de operare Tizen susţinut de Samsung. Compania din China nu a mai lansat un ceas inteligent de aproape doi ani.
Alte detalii nu se cunosc despre smartwatch-urile care s-ar putea numi şi ele tot Pixel.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.