Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Happy Halloweeeeen!


Bobo
 Share

Recommended Posts

 

Draga jucator,

ro32.png uk32.png

Happy Halloween!
Ne bucurăm că încă ești alături de noi, astfel ți-am pregătit câteva surprize pentru a te distra mai mult de Halloween! Începând cu 24 octombrie 2016, până pe 03 noiembrie 2016, pe serverele RPG vei avea parte de un nou quest, un nou gift și nu numai!
7WQsnyU.jpg
Gift
În deșertul din vestul orașului Las Venturas am amenajat zona de Halloween. Aici veți putea obține câte un cadou la fiecare 6 ore. Cadoul poate conține unul dintre următoarele premii: între 10 și 50 Gold, între 5.000 și 25.000$ sau între 1 și 5 puncte de respect.
oN7Qa2A.jpg
Quest
De data aceasta te provocăm să găsești 150 de dovleci, ascunși câte 50 în fiecare oraș principal. Pentru a urmări progresul în timp real poți folosi comanda [/questhelp]. Premiul este de 100.000$, 20 de puncte de respect, 10 puncte de jaf, 10 puncte de evadare, 200 de Gold şi 2 săptămâni de cont premium.
ZCBVJxE.jpg
Costumes
Tradiția acestei sărbători spune că trebuie să te costumezi și să colinzi din ușă în ușă. Astfel, îți punem la dispoziție o listă întreagă de costume pe care le poți îmbrăca prin comanda [/halloweenskin]. De la măști pe față, televizoare pe cap și săbii în piept, până la coșciuge, bancomate și aparate din casino, pe toate le poți echipa în acestă perioadă.
PAKhMsV.jpg

 

 

 

Let's Play Together

Te așteptăm pe serverele noastre RPG în perioada 24 Oct. 2016 - 03 Nov. 2016 pentru a ne distra împreună! Adresele serverelor noastre le gasesti mai jos. Distractie placuta!

 

 

 

rpg.b-zone.ro | rpg2.b-zone.ro | rpg3.b-zone.ro | rpg4.b-zone.ro | mix.b-zone.ro

 

As vrea sa fac o cerere de Politist

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.