Jump to content

Lenovo lansează Yoga Book, un dispozitiv care reinventează conceptul de portabil 2-in-1


CONSTANTINCUCAPA
 Share

Recommended Posts

yoga-book-1.jpg?width=640&height=480


Livrat cu tastatura instant Halo şi un stylus cu dublă funcţie care poate fi folosit atât pe hârtie, cât şi pe ecran, noul Yoga Book oferă toate beneficiile unei tablete şi introduce noi elemente hardware şi software destinate creşterii productivităţii şi pentru folosirea în activităţi creative.


Cea mai subţire şi uşoară tabletă 2-în-1 din lume, Yoga Book este un dispozitiv care reundeşte beneficiile esenţiale ale unei tablete – portabilitatea, durata de viaţă ridicată a acumulatorului, un ecosistem de aplicaţii bogat – cu o suită de elemente hardware şi software dedicate creşterii productivităţii şi utilizării creative, precum:

  • Tastatura instant Halo
  • Stylus-ul cu dublă utilizare – pe hârtie şi pe ecran
  • Interfaţa Book UI pentru productivitate ridicată
„Mobilitatea reprezintă una dintre provocările stilului de viaţă modern, iar consumatorii se orientează tot mai mult către dispozitive mai uşoare, mai mici şi cu o autonomie cât mai mare. Yoga Book reprezintă răspunsul Lenovo pentru consumatorii care îşi doresc un dispozitiv revoluţionar care să poată fi utilizat cu o uşurinţă uimitoare atât pentru activităţile de lucru şi productivitate, cât şi pentru divertisment”, a declarat Aurel Neţin, Director şi General Country Manager Lenovo România.


Noul Yoga Book are o grosime de 9,6 mm închis, cu margini de până la 4,05 mm. Dispozitivul cântăreşte 690 g şi este conceput să rivalizeze cu portabilitatea unui smartphone, oferind o durată de viaţă a acumulatorului de până la 15 ore.


Ecranul cu balama tip „curea de ceas” permite rotirea la 360 de grade, Yoga Book putând funcţiona atât în modul tabletă, dar şi ca un laptop compact, prevăzut cu ecran IPS FHD de 10”.


yoga-book-2-3.jpg?width=640&height=360


Tastatura Halo


Cea mai importantă caracteristică de productivitate a tabletei Yoga Book este tastatura iluminată Halo, oferind funcţii touch şi o interfaţă fluidă.


Ecranul touch este realizat din sticlă aleasă special pentru un finisaj brut şi mat, împreună cu un strat antireflex care promite cea mai bună experienţă de tastare pe ecran touch. Tastatura nu prezintă taste fizice, apărând ca un contur solid pe cel de-al doilea element al tabletei doar atunci când este necesar. Tastatura se adaptează constant obiceiurilor de tastare ale utilizatorului, integrând un software de anticipare şi învăţare artificială care permite şi o optimizare continuă. Prevăzută cu tehnologia sensitive haptic pentru a îndruma tastarea şi a reduce greşelile, tastatura Halo oferă o experienţă de tastare care corespunde cu cea a unei tastaturi fizice, depăşind cu uşurinţă provocările tastării de pe ecranul tabletei.


Accesoriul Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare


Lipsa tastelor fizice permite compatibilitatea suprafeţei tastaturii Halo cu accesoriul standard Real-Pen, un stylus cu dublă utilizare.


Cu design similar unui stilou real, accesoriul poate scrie direct pe o foaie de hârtie care acoperă tastatura sau funcţiona ca stylus convenţional, direct pe suprafaţa tastaturii. Tot ceea ce creează este digitalizat instantaneu şi salvat în aplicaţia de notiţe Lenovo . Având dimensiunile unui stilou convenţional, accesoriul Real-Pen integrează tehnologiile Wacom feel şi rezonanţă electromagnetică pentru a digitaliza notiţele în timp real.


Tastatura multimodală şi accesoriul Real-Pen recreează experienţa desenului pe hârtie, oferind în acelaşi timp posibilitatea de a desena direct pe ecran. Accesoriul Ral-Pen nu necesită reîncărcare sau înlocuire, iar rezerva de cerneală poate fi înlocuită cu unele convenţionale.


aurel-netin-diana-georgescu.jpg?width=64


Interfaţa Book UI şi balamalele caracteristice YOGA


Yoga Book foloseşte sistemul de operare Android 6.0 special adaptat cu interfaţa Book UI pentru a reuni cele mai bune caracteristici ale sistemelor de operare pentru laptopuri şi tablete. Interfaţa Book UI permite utilizarea mai multor aplicaţii în acelaşi timp, vizibile în ferestre diferite cu dimensiuni variabile şi prezintă o bară de lucru care afişează aplicaţiile utilizate şi combinaţiile de taste pentru legături rapide.


Tableta Yoga Book poate fi achiziţionată şi în versiune cu Windows 10, permiţând rularea aplicaţiilor pentru PC folosind o configuraţie motorizată de chipsetul Intel Atom X5, ajutată cu 4GB memorie RAM.


Yoga Book poate fi achiziţionată din România la preţul de aproximativ 3.200 Lei pentru versiunea cu Windows şi 2.900 Lei pentru cea cu Android.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.