Jump to content

🚖San Fierro Taxi - Actualizări regulament / Regulation updates📜


florynn fly
 Share

Recommended Posts

Salut. In urma unei discutii purtate cu liderii factiunilor Ls si LV Taxi, am hotarat de comun acord ca punctele la raportul de activitate sa fie comune celor 3 factiuni de tip taxi, identice cu raportul de la LV Taxi. Multi s-au vazut cu rank mare si s-au lenevit.

 

Rank 1 - 50 puncte

Rank 2 - 60 puncte

Rank 3 - 70 puncte

Rank 4 - 40 puncte

Rank 5 - 30 puncte

Link to comment
Share on other sites

INCEPAND CU DATA DE 19.10.2020 RAPOARTELE SE SCHIMBA LA FIECARE RANK DUPA CUM URMEAZA:

 

RANK1:40 PUNCTE

RANK2:50 PUNCTE

RANK3:60 PUNCTE

RANK4:30 PUNCTE

RANK5:20 PUNCTE.

 

AT THE DATE 19.10.2020 THE RAPORT WILL CHANGE FOR EVERY RANK:

 

 

RANK1:40 POINTS

RANK2:50 POINTS

RANK3:60 POINTS

RANK4:30 POINTS

RANK5:20 POINTS.

Link to comment
Share on other sites

Atunci cand sunt candidati acceptati pentru teste, toti testerii online sa aiba activata comanda /tduty. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea cu AV sau 50.000$ amenda sau FW daca se repeta.

 

When candidates are accepted for tests, all online testers must have the / tduty command enabled. Failure to comply with this rule will result in a AV or a fine of $50,000 or FW if repeated.

Edited by aky9
Link to comment
Share on other sites

Incepand de luni 18.01.2021 va intra in vigoare regulile.

 

Au fost adaugate urmatoarele reguli in regulament.

 

ro32.png

 

 Avansarea in rank se realizeaza in functie de activitatea, contributia voastra adusa in factiune.

 Fiecare invoire facuta la sedinte sau activitati adauga o zi la timpul minim de asteptare pentru avansarea in rank. Exemplu: AKY.BARBOSUL  a organizat o sedinta in cadrul factiunii, iar Fox (rank1) si-a bagat cerere de invoire. In acest caz, la timpul minim de asteptare pentru avansarea in rank (14 zile), se va mai adauga o zi. El va primi rank2 la cel putin 15 zile de la invite.

 Membri de rank 4-5 care nu aduc suficiente contributii in factiune, fac mereu minimul de puncte la raport, se conecteaza doar pentru log-in etc, vor fi sanctionati pe aceste considerente.

 

Starting with Monday, 18.01.2021 the rules will enter into force.

 

The following rules have been added to the regulation.

 

6JAj0Xm.png

 

 The rank progress is made according to the activity, your contribution brought in faction.
 Each time off request made to meetings or activities adds a day to the minimum waiting time for advancement in rank. Example: AKY.BARBOSUL  organized a meeting within the faction, and Fox (rank1) submitted a request for approval. In this case, at the minimum waiting time for advancement in the rank (14 days), another day will be added. He will receive rank2 at least 15 days from the invite.
 Members of rank 4-5 who do not make enough contributions in faction, example: 
minimum points per week, connects only for log they will be punished.
Link to comment
Share on other sites

Se adauga regula.

 

 

Este interzis să folosiți mașinile facțiunii în scopuri personale. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)

 It is forbidden to use the taxi cars in personal purposes. (Disrespecting of this rule lead to Faction Warn)

Link to comment
Share on other sites

NOUA SANCTIUNE:

 

Membrii vor fi sanctionati in urmatorul fel:

 

Sub 15 ore - Prima abatere este Faction Warn

 

Sub 15 ore - A 2-a abatere este Rank Down

 

Sub 15 ore - A 3-a abatere este Demitere

 

Link to comment
Share on other sites

topicul cu regulamentul posthunterilor a fost actualizat. Am adăugat o variantă și pentru membrii facțiunilor care deschid PM-uri aiurea:

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

 

De asemenea, post-hunterii se pot regăsi și în cadrul facțiunilor, de aceea am decis că ar fi mai bine să aplicăm sancțiuni și acelor membri care pur și simplu caută să își încurce colegii de facțiune, deschizând în prostie PM-uri care nu îi afectează în mod direct pe ei și doresc cu orice preț să le pună bețe în roate colegilor săi.

 

 

Consecinte posthunter:

- în cazul în care vorbim despre colegi de facțiune, membrul va fi avertizat în prealabil de către lider să înceteze cu PM-urile și îi vor fi ignorate, următoarele abateri urmând să fie sancționate cu Faction Warn și chiar demitere (dacă este cazul).

 

 

uk32.png

The topic with posthunter rules has been updated. We've also added a part for faction members who open PM's that doesn't dirrectly affect them.

https://forum.b-zone.ro/topic/413881-despre-posthunteri-about-posthunters/?tab=comments#comment-6866687

 

Posthunters may also be in a faction, which is why we have decided that it would be good to impose sanctions on those members who are simply looking to confuse their colleagues, foolishly opening PM's that doesn't directly affect them and want at all costs to screw up their colleagues.

 

Posthunter consequences:

- if we are talking about faction members, the member will be warned in advance by his leader to stop with the PM's and will be ignored, the following deviations will be punished with Faction Warn or dismissal (if it is necessary).

Edited just now by aky9

Link to comment
Share on other sites

ANUNT IMPORTANT!

 

Avand in vedere ca numarul jucatorilor a scazut semnificativ, raportul de activitate v-a suferi urmatoatele modificari:

 

 

RANK 1: 30 puncte

RANK 2: 40 puncte

RANK 3: 50 puncte

RANK 4: 25 puncte

RANK 5: 15 puncte

Link to comment
Share on other sites

ANUNT IMPORTANT!

Incepand de astazi 13.06.2021 locatiile BLUEBERRY BUNKER  LS,  DIABLO BUNKER LV si BASIN BUNKER SF  devin LOCATII IMPORTANTE.

Edited by aky9
EDIT
Link to comment
Share on other sites

A fost adaugata urmatoarea regula:

 

Nu acceptați să faceți acea comandă în care vi se cere de la client ca să-l duceți 1 km, să-l plimbați sau să efectuați o comandă dus-întors. Atunci când vă aflați într-o astfel de situație , îi explicați clientului că taxiul nu este pentru a-l plimba, apoi îl întrebați dacă are nevoie într-adevăr să fie dus într-o locație exactă. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn - prima abatere; Demtere - dacă continuă)

Link to comment
Share on other sites

Update 28.07.2021 

 

Urmatoarea regula a fost inlocuita cu: 

ro32.png

6.1 Nu aveți voie cu alt fare, schimbați-l repede dacă îl greșiți. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)  ---->>>>

6.1 Nu aveți voie cu alt /fare. Schimbati-l în maxim 1km de la pornire dacă îl greșiți. (Nerespectarea acestei reguli duce la Avertisment Verbal, prima abatere și Faction Warn dacă se repetă)

 

The following rule has been replaced with:

uk32.png

6.1 You may not with another fare, replace it more quickly if you make a mistake. (Disrespecting of this rule lead to Faction Warn)   ----->>>>>

6.1 You are not allowed to set another /fare than it should be set. Change it within 1km of starting if you do a mistake to set it. (Disrespecting of this rule lead to Verbal Warning or Faction Warn if it happens again)

Link to comment
Share on other sites

UPDATE:31.08.2021!!!

 

RAPORTUL DE ACTIVITATE SE MODIFICA ASTFEL:

In urma unor discutii cu liderii si admini rapoartele pentru toate factiunile tip TAXI (LS/LV/SF TAXI) se modifica astfel:

 

Rank 1 40 puncte

Rank 2 50 puncte

Rank 3 60 puncte

Rank 4 35 puncte

Rank 5 30 puncte

Link to comment
Share on other sites

UPDATE 02.09.2021

 

Membrii facțiunilor vor trebui să aibă la sfârșitul lunii minimum 15h REALE jucate (pe /goldaward).
    -- Sancțiune: FW prima abatere, Rank down a 2-a abatere și demitere a 3-a abatere. (pentru cei care au sub 15h reale, dar mai mult de 8h). Cei care au sub 8h reale vor primi demitere.

 

Pentru a implica mai mult membrii de rank 4 și 5 în activitățile interne ale facțiunii, în decursul unei luni va trebui ca și facțiunile pașnice  să efectueze minim 2 activități cu prezență obligatorie, cu posibilitatea de a te învoi doar la 1/2 activități.

Edited by aky9
edit
Link to comment
Share on other sites

Membrilor le este interzis sa foloseasca taxiurile in scopuri personale atunci cand sunt la datorie(Fara /fare- Pe masina ) (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn).

Link to comment
Share on other sites

 Adaugare regula:

 

“Orice jucător care a fost acceptat pentru a susține testele trebuie sa se comporte decent. Dacă acesta jignește sau are un comportament neadecvat fata de un membrul al factiunii acesta este automat respins fără a mai avea dreptul de a susține testele de intrare in facțiune.”

Link to comment
Share on other sites

A fost actualizata sectiunea de FARE, dupa cum urmeaza:

 

~ 30 $ in intervalul orar 08:00-20:00 (tarif de zi)

~ 50 $ in intervalul orar 20:00-08:00 (tarif de noapte)

Link to comment
Share on other sites

Modificare regulament:

 

1)Membrii ce nu acumulează 15 ore reale lunare vor fi considerați inactivi si sancționați (conform regulamentului). Pentru a nu se ajunge in situații de genul: X a avut prima abatere in 2020 si a doua abatere in 2022, rezultând in rank down, abaterile de acum se reseteaza mereu la 6 luni de la ultima sanctiune acordata pentru lipsa orelor.

Ca un exemplu: Daca X a primit prima sanctiune pentru ore jucate in 1 ianuarie 2022, adica un FW fiind prima abatere, si pana in luna august nu mai are nicio abatere iar atunci va trebui sa primeasca inca o sanctiune ca nu are 15 ore reale, acesta va primi din nou un FW fiind prima abatere deoarece s-au resetat, 6 luni de la 1 ianuarie considerandu-se 1 iulie 2022.

 

 

2) Când un taximetrist ia un taxi de la altă companie are obligația de a anunța pe /tx (Ex: /tx Taxi LS la mine). Sanctiune: Avertisment verbal

Link to comment
Share on other sites

Actualizare:

1)- Membrii San Fierro Taxi transporta membri din National Guard cu [/fare 30,/fare 50](in functie de ora din joc)], cand ajung la destinatie banii sunt inapoiati prin [/pay],

2) Aveti drepul la o singura invoire la activitati in decursul lunii curente.

3) NU Puteți folosi Nos sau Hidraulice pe orice vehicul al facțiunii. (sanctiune faction warn).

Edited by aky9
Link to comment
Share on other sites

Update:

 

ATENȚIE!!! Dacă aveți o comandă activă (clientul se află în taxi) care se manifestă în ultima parte a zilei (exemplu: 19:58) și se continuă în prima parte a seriii (exemplu: 20:05), îl taxați în continuare cu tariful de zi (/fare 30). Regula se aplică si pentru trecerea de la tariful de noapte la tariful de zi. În caz de reclamație aveți nevoie de dovezi. (Nerespectarea acestei reguli este sancționată cu Faction Warn)

Link to comment
Share on other sites

UPDATE:08.06.2022!!!

 

RAPORTUL DE ACTIVITATE SE MODIFICA ASTFEL:

 

Rank 1 30 puncte

Rank 2 40 puncte

Rank 3 50 puncte

Rank 4 30 puncte

Rank 5 25 puncte

Link to comment
Share on other sites

  • WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Actualizări regulament / Regulation updates📜
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.