Jump to content

Problema windows 8.1

bTq
 Share

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Disk usage 100% pe windows 8.1 (licentiat nu mai e piratat ca si alalalt), nu pot face nimic pe el ca se blocheaza iar in 2 minute se face tot ecranul intr-o culoare.

De cat timp aveti problema respectiva ?: De cateva luni da acum m-am gandit sa postez

Sistem de operare ?: 8.1 pro

Screenshot/Video: nu pot face deoarece cum am spus, se blocheaza, nimic nu apuc sa fac, are in task manager ala disk usage 100% (postez de pe laptop acum)
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul:

http://www.makeuseof.com/tag/4-tips-fix-100-disk-usage-improve-windows-performance/

https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/3h4wjg/windows_10_high_disk_usage_100_ive_seen_a_thread/

http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2813275/disk-usage-100.html

Toate ziceau de superfetch si windows searcher, intradevar imi scadea la 10-20% dar dupa 1 minut 2 iar urca la 100%. In primul rand vreau sa stiu daca este ceva de la vreo componenta din PC sau doar windowsul, iar daca este doar de la windows, nu pot face ceva fara sa-i dau reinstall?

Tin sa mentionez ca imi sunt blocate functiile alea de reinstall de la windows. Zice ca ii lipseste nu stiu ce.

E pentru prima data cand aud asta. Ai incercat sa il reinstalezi sau sa treci pe alt windows?

Nu, nu am incercat. Am specificat ca nu as vrea sa trec pe alt windows, daca se poate altcumva.

vezi poate ai un cpu miner

Nu stiu daca am, iar daca am un cpu miner, cum il detectez si cum il scot, in conditiile in care in 5 minute imi da bsod?

Daca mai postezi pt +1 ai report.

On: Treci pe alt windows dude, 8.1 nu e reusit

El posteaza pt +1, dar si tu esti departe de adevar. Problema asta este si pe windows 7, si pe 8.1 si pe windows 10. Prima oara a fost doar pe 8.1 si 10, dupa update-uri a inceput sa fie si pe 7. E random, la unii e, la altii nu e. Eu nu am avut-o niciodata, dar eu folosesc SSD.

Gata, am trecut pe win 10, mersi. Sper sa nu mai apara problema asta.

Exista posibilitatea sa ai aceeasi problema. Toate PC-urile de la mine din liceu au windows 8.1 sau 10, iar 80% din ele au problema cu hdd usage la 100%.

El posteaza pt +1, dar si tu esti departe de adevar. Problema asta este si pe windows 7, si pe 8.1 si pe windows 10. Prima oara a fost doar pe 8.1 si 10, dupa update-uri a inceput sa fie si pe 7. E random, la unii e, la altii nu e. Eu nu am avut-o niciodata, dar eu folosesc SSD.

Exista posibilitatea sa ai aceeasi problema. Toate PC-urile de la mine din liceu au windows 8.1 sau 10, iar 80% din ele au problema cu hdd usage la 100%.

Crezi ca ar fi mai bine sa raman la windows 7? Adica, am windows 7 de o gramda de timp si nu am intampinat aceasta problema. Nu ma doare mana sa-l schimb iar. Sau sa o luam altfel, cam care ar fi sansele sa am aceeasi problema?

Edited by bTq

@@bTq,Daca nu apare din prima, sunt sanse mici sa mai apara dupa. Acum ai windows 10, nu? Ai scapat de problema asta?

Da, am scapat de problema. Insa, la windows-ul precedent, 8.1, a aparut abia dupa cateva luni problema. In fine, ideea este ca daca mai apare stiu ce sa fac, iar pe moment am rezolvat. Se poate da T/C. Mersi.

Crezi ca ar fi mai bine sa raman la windows 7? Adica, am windows 7 de o gramda de timp si nu am intampinat aceasta problema. Nu ma doare mana sa-l schimb iar. Sau sa o luam altfel, cam care ar fi sansele sa am aceeasi problema?

Sansele sunt 50% la 50%. Dupa cum a zis si BdDr, problema este de la 7 pana la 10. Daca nu iti apare asta pe windows 10, ramai la el...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.