Lilgooody Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Fumatul iti distruge viata , + iti prapadesti banii pe tigari inloc sa-ti iei ceva bun si frumos care sa ai in plus de la fumat mori repede , bunicumeo merge la spital din sapt in sapt ca a fumat cand era 14 ani deci ... a fumat vreo 8 ani ... ehee dupa s-a oprit si acuma e in spital din sapt in sapt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 toti cei care vorbiti sunteti in necunostinta de cauza! Deci fumatul f.rar(o tigare pe zi) nu influenteaza cu nimic organismul si nu ai stari de voma sau ceva Despre 2 tigari pe pauza ce sa zic(nu te duce capul daca faci asa ceva) De 10 lei imi cumpar 2 kebab si o sticla de suc si beau si mananc:) Daca vorbeai tu in cunostinta de cauza, nu aveai nick-uri de genul " drogathu' ",sau porcarii de genul asta. Uita-te in ograda ta, inainte sa te uiti in ograda vecinilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuRn 96 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Asa e...fumatul ebun doar sa-ti distruga sanatatea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AaDdYy Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Dc fumati ma? doamne pierdeti si bani + va distrugeti viata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaNuu Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Fumatul este intradevar ca un drog, e bine sa " sti cum e " sa fumezi pentru ca mai mult ca sigur prima data n-o sa-ti placa, si e posibil sa nu vrei sa mai incerci, dar, depinde f mult si de oamenii din jurul tau, daca ei te indeamna sa fumezi, e greu sa rezisti tentatiei de a fuma. Totul tine de personalitate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M I H A I Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Nu numai ca dauneaza sanatatii dar te face sa dai si o gramada de bani in timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S K O R P I O Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 (edited) Nu va apucati. Va spun yo. Daca nu stiti sa trageti in piept nici NU INCERCATI! Eu prima data nu stiam s trag in piept si am tras in gat si in gura si dupa nu am mai putu vb o zii de durere.. + ca era amar. Daca stiti sa trageti in piept nu simtiti nimic oricum.. E o porcarie .. Am fost prost ca am tras,i nici ca o sa mai trag. P.S.: O tigare ia 3 minute din viata, un trabuc 10min, o bagheta un minut si un joint 5min.. Daca tot vreti sa va distrugeti viata mai bn dati 1leu / 5grame, trageti pe nas. Muriti mai rpd . Sau dai la vene tata. Edited December 4, 2010 by Skorpio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Uni fumeaza pentru ca se cred '' smecheri '' pentru ca fac aceasta activitate. Eu am inceput acum 2 ani si inca nu m-am lasat , nu ca nu pot doar ca nu vreau. Simplu fapt ca scot fum ma amuza , multi prieteni din anturajul meu fumeaza. Asta poate fi una dintre cauze dintree care eu am incput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geculetz Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Fumatul dauneaza grav sanatatii si va spun sa va lasati de fumat.Cheltui si bani..si sanatatea se duce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 fumatul dauneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 fumatul dauneaza. Ai ajuns tu singur la concluzia asta? esti destept rau, ai grija sa nu mori.. ca poate uiti sa respiri,cam atat de destept esti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Eu una fumez. si nu am patit nimic pana in acest moment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reduletzu Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Fumatul e daunator ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOuNdy Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Eu una fumez. si nu am patit nimic pana in acest moment! pana in acest moment dar o sa vezi ca pe parcurs o sa`ti fie greu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 mda... Unchiu meu asa a murit, A fost fumator,nu chiar inrait...insa problema din care a murit au fost plamanii. Asa ca daca vrei sa muriti mai repede,GO GO GO dupa niste cigarettes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Staff-ul B-Zone si echipa moderatorilor " Life style " va ureaza un " Craciun fericit, calduros.. imbelsugat.. alaturi de cei dragi ". Va rugam, macar in spiritul sarbatorilor, ascultati-ne sfatul si nu mai faceti spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLyne Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Mda norocu meu ca nu fumez nu recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Am incercat , dar ma inec Am incercat destul de mult , nu mia iesit in piept , am lasat-o balta ca nu merita.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reseT Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 si eu am fumat vreo 2-3 sapt si am vazut .... ca incet incet dabia puteam sa mai alerg .... deci eu mam lasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrixman Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 dauneaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
extension Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Poti fuma.. dar nu un pachet pe zii! 3-4 ajung;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuiS Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Fumatul si scoala dauneaza grav sanatatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Canales Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Dauneaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 Dauneaza Esti cam inapoiat mintal, daca topicul spune " Fumatul dauneaza ",de ce mai spui si tu ca " dauneaza " ?! cum ai trait pana acum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted January 5, 2011 Share Posted January 5, 2011 sincer,am 16 ani,fumez de 2 ani si pana akuma nu am avut nici pe dreq,sincer nu va recomand sa va apucati,pe mine ma facut sa ma apuc anturajul in care sunt,toti prieteni mei fumeaza si pana la urma m-am apucat si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts