Addyn Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ce faci tu se considera fumat pasiv...vei vedea ca in curand vei simti dorinta de a fuma din ce in ce mai mult pentru ca nicotina creeaza dependenta,sfatul meu este sa le reduci de tot cat inca mai poti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Eu m-am lasat in urma cu ceva luni, si acum ma simt mult mai bine,inainte tuseam mai des decat o fac acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attitudE Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ce faci tu se considera fumat pasiv...vei vedea ca in curand vei simti dorinta de a fuma din ce in ce mai mult pentru ca nicotina creeaza dependenta,sfatul meu este sa le reduci de tot cat inca mai poti Multumesc de sfat.O sa il iau in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ontwerps Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ce faci tu se considera fumat pasiv...vei vedea ca in curand vei simti dorinta de a fuma din ce in ce mai mult pentru ca nicotina creeaza dependenta,sfatul meu este sa le reduci de tot cat inca mai poti Da-mi voie sa te contrazic, acesta nu e fumat pasiv.Fumatul pasiv este inhalarea fumului de catre nefumatori. Dar da, treptat va simti nevoia sa fumeze.Incearca sa nu te expui, sa nu te lasi ispitit.E mai bine pentru sanatatea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 (edited) Da-mi voie sa te contrazic, acesta nu e fumat pasiv.Fumatul pasiv este inhalarea fumului de catre nefumatori. Dar da, treptat va simti nevoia sa fumeze.Incearca sa nu te expui, sa nu te lasi ispitit.E mai bine pentru sanatatea ta. Lasa-ma sa te contrazic pentru ca esti deviat de subiect.Intr-adevar fumatul pasiv se produce in momentul in care un nefumator inhaleaza fum dar te asigur ca este la fel de nociv ca si fumatul activ si in majoritatea cazurilor fumatorii incep sa cumpere tigari dupa ce stau in zone unde se fumeaza constant... Edited February 7, 2011 by Addyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 (edited) Tutunul dauneaza , iarba nu , daca`r fuma presedintii n-ar mai fi razboaie ! Edited February 8, 2011 by Addyn Ai grija la limbaj,la urm. avertisemnt ai suspend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Lasa-ma sa te contrazic pentru ca esti deviat de subiect.Intr-adevar fumatul pasiv se produce in momentul in care un nefumator inhaleaza fum dar te asigur ca este la fel de nociv ca si fumatul activ si in majoritatea cazurilor fumatorii incep sa cumpere tigari dupa ce stau in zone unde se fumeaza constant... Addyn , scuze ca te contrazic,nu cred asta , un om nu sar apuca de tigari , doar ca inhaleaza fumul . Eu unul am inceput sa fumez printr-o prostie , am zis sa cumpar o tigare sa vad cum e , si apoi am continuat sa imi iau. Credeam ca e ceva distractiv sa fumezi. Acum am 15 ani , si am inceput sa tusesc intruna , sa ma doara spatele , plamanii. Si fumez de 4 ani .Daca de acum am inceput sa am aceste dureri dar mai incolo.. Am incercat de multe ori sa ma las , dar nu am putut, trebuie sa ai vointa. Deci unu va sugerez sa nu va apucati.. Zice lumea sa cumperi de la farmacie tot felul de plasturi sau alte chestii. Nu te ajuta la nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Addyn Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Nu am zis ca acesta este unicul motiv,ci ca este unul dintre motive...daca frecventezi un spatiu unde se fumeaza ai tendinta sa incerci si tu.Si ca sa ma contrazici intai invata sa scrii corect. "Sar"=verbul a sari la pers intai,singular;probabil ai vrut sa zici s-ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauren Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 (edited) Acum nu vreau sa o iei in nume de rau. Eu mi-am zis parerea , poate nu e ca mine. Acum nu trebuie sa te superi , si sa faci romana cu mine . Am gresit cum am scris. Crezi ca sunt atent la orice cuvant. Si da , "s-ar" am vrut sa zic , scuze, greseala mea. Edited February 9, 2011 by DGS AnoNim Link to comment Share on other sites More sharing options...
allkohol Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 foarte rar se intampla ca astfel de mesaj "tutunul dauneaza grav sanatatii" sa faca pe cineva sa constientizeze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Nu cred ca se mai pune aceasta problema, Am 16 ani sm am fumat de la 14 ani si regret asta, am reusit sa ma las iin toamna anului 2010 adica acum cateva luni. Si de atunci nu mai mam gandit sa ma reapuc si nu sfatuiesc pe nimeni, nu este foarte greu eu am reusit sa ma las fara nici un tratament doar simpla vointa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Eu fumez de aproape 3 ani si in primul an ajunsesem la un pachet pe zi, apoi cand aveam vro 2 ani de fumat m-am hotarat sa ma las, dar nu am reusit deoarece am prieteni fumatori si stau des in locuri in care se fumeaza (deci conteaza si anturajul pe care il ai) si atunci m-am convins ca nu pot asa brus... asa ca am continuat sa fumez dar sa incerc sa le raresc, acum fumez 1 pachet la 2 zile deci am reusit sa le raresc mult si sper sa le pot lasa detot, desi mi se pare foarte greu... nu stiu cum ati reusit unii dintre voi... toata lumea imi spune de vointa... dar am inceput sa nu mai cred in asta, atata timp cat eu nu am niciun motiv solid sa ma las e foarte greu cu vointa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juann Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Sunt fumator de vreo 3 ani,am avut perioade in care am incercat sa ma las,mi-am dovedit mie ca pot sa ma las, insa m-am reapucat pentru ca uneori ma scapa de stres, stiu ca face rau sanatatii, dar putin imi pasa, pana la urma tot am sa mor Edited February 20, 2011 by Juanito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vichilangelo Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Fumatul Dauneaza rau IS HAPPY CA NU FUMEZ:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCN Michael Corleone Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Eu nu fumez si nici nu vreau sa ma apuc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quadro Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Sa fumezi ii prostie mare si tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rav3n Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Sunt fumator de vreo 3 ani,am avut perioade in care am incercat sa ma las,mi-am dovedit mie ca pot sa ma las, insa m-am reapucat pentru ca uneori ma scapa de stres, stiu ca face rau sanatatii, dar putin imi pasa, pana la urma tot am sa mor De murit oricine moare dar este o diferenta intre fumatori si nefumatori .. multi fumatori mor de tineri si asta nu este un lucru bun pentru ca mai nou majoritatea pustilor de varsta 12-13 ani incep sa se apuce de fumat si o sa ii afecteze foarte rau . Eu nu stiu ce pot spune v-as sfatui sa nu va apucati niciodata de fumat nu va face in niciun fel bine ... am un prieten caruia i-a decedat tatal la o varsta nu foarte mare (38 ani) . Sincer am incercat si eu odata .. nu cred ca este persoana care sa nu fi incercat sa traga sau cel putin sa fumeze o perioada de timp vreau sa precizez ca erau momente cand ma simteam ametit si ma durea tare capul ... in concluzie nu va apucati de fumat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNy90 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 (edited) fumatu e o tampenie Edited February 26, 2011 by Addyn argumente pro/contra,sfaturi?Data viitoare te sanctionez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvH Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Fumatul normal ca dauneaza sanatatii,DAR in ziua de azi cei care fumeaza sunt copii de 12 - 16 ani se apuca de fumat din simplu motiv de a se crede maturi sau "mari smecheri".....nu inteleg dc ar avea nevoie de tigari asemea pustani,is stresati de scoala?vin acasa cu probleme de la servici? Dar na daca parinti is asa de imaturi cu ei si ii lasa sau ma rog nu isi dau seama ca fumeaza ......si eu cunosc un caz tot asa gen ca a lui attitudE care s-a apucat de la o tigara si a ajuns sa fumeze un pachet pe zi pana la prins maicasa si surpriza in loc sa ii atraga atentia io zis numa sa nu fumeze in casa si sa nu afle taicaso ,,,no va dati seama ce familie ...de inapti ! Fumatul normal ca dauneaza sanatatii,DAR in ziua de azi cei care fumeaza sunt copii de 12 - 16 ani se apuca de fumat din simplu motiv de a se crede maturi sau "mari smecheri".....nu inteleg dc ar avea nevoie de tigari asemea pustani,is stresati de scoala?vin acasa cu probleme de la servici? Dar na daca parinti is asa de imaturi cu ei si ii lasa sau ma rog nu isi dau seama ca fumeaza ......si eu cunosc un caz tot asa gen ca a lui attitudE care s-a apucat de la o tigara si a ajuns sa fumeze un pachet pe zi pana la prins maicasa si surpriza in loc sa ii atraga atentia io zis numa sa nu fumeze in casa si sa nu afle taicaso ,,,no va dati seama ce familie ...de inapti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvatore Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Mda,e cam greu sa te las dupa ce te`ai apucat,chiar daca iti doresti acest lucru el e greu de realizat:). Aaaa si NORMAL ca dauneaza sanatatii:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zetsu Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 (edited) Nu sunt considerate a fi 1.1 miliarde fumători în lume, 800 de milioane dintre ele în ţările în curs de dezvoltare. De zi cu zi, în jur de 1000 de oameni mor din cauza fumatului. Unul din şase bărbaţi este pe moarte din cauza fumatului. Acest lucru face clar că fumatul este una din cauzele majore de deces.Iată câteva dintre efectele diferite de fumat: inima , plamanii , oase , circulatia sanguina , stomac . M-am saturat sa vad aceste persoane , marea majoritate ( mai nou ) copii , care sa fumeze crezand ca sunt "smecheri/cool etc." . E foarte urata imaginea , mergi pe strada te uiti in dreapta si vezi un copil de vreo 10 ani cu tigara in mana care sta intr-o pozitie de "cool-boy" . Fiecare cu viata lui . Face ce vrea . EDIT : Acum m-am uitat mai sus la posturi recente , nu exista ca nu pot sa ma las , exista ca nu vreau . Bunicul meu fumeaza de la 14 si a fumat pana la 74 de ani . De 2 ani nu mai fumeaza . Trebuie sa ai vointa ! Edited March 1, 2011 by TomCorLeoNe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Vercetty Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Sunt foarte multii fumatori in toata lumea,care s-au apucat dintr-un anumit motiv,si care fac ce vor iei nu le poti reprosa nimic. Dar mai nou acum tineretul [noi],se apuca dintr-o prostie,doar din simplul fapt ca sa nu fie mai prejos decat amicii lui,dar nu realizeaza cat rau ii face. Spuneti NU TUTUNULUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Cine considera ca fumatul dauneaza.. sa nu se apuce, cine vrea sa fumeze.. sa o faca. Fiecare om are dreptul sa faca tot ceea ce isi doreste,pe riscul lui. In concluzie, va rog sa postati comentarii folositoare, nu vrem sa postati aceleasi lucruri de 100 ori, dar fiecare in viziunea lui. Multumim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 E ciudat... vezi ... ca atunci cand esti tanar... te poti abtine..dar cand devii adult.. e mai greu... Am incercat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bunicu aka Crux Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Eu 3 ani am fumat si dupa aia m-am lasat, ca imi plictisea viata si asa sa faceti si voi, sa incercati sa stati o zi fara tigari si sa vedeti ca nu o sa mai vrei, trebuie sa-ti impui vointa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts