Jump to content
Sign in to follow this  
RISKY

Tehnologia care va exista pe telefoanele de top din 2017 tocmai a fost anuntata! In cat timp se va incarca telefonul de la 0% la 50%

Recommended Posts

Viitoarele telefoane cu Android vor rezolva problema bateriei.

Qualcomm a anuntat ca va forma un parteneriat cu Samsung pentru fabricarea urmatorului procesor Snapdragon 835. Este bazat pe procesul de 10nm FinFET, fiind cel mai mic ca dimensiuni.

 

Conform Qualcomm, noul proces pe 10nm FinFET ofera cu 30% mai mult spatiu si cu 27% performanta mai buna si cu 40% consum mai mic. Reducerea dimensiunii va permite producatorilor sa faca device-uri mai mici si sa includa alte componente.

 

 

 

Noul procesor va include si Quick Charge 4. Acesta promite o incarcare cu 20% mai rapida per total si o eficienta cu 30% mai buna fata de Qucik Charge 3.0. Astfel, o incarcare de 15 minute va duce procentajul bateriei de la 0 la 50%! Iar 5 minute de incarcare va oferi 5 ore de viata (calcul bazat pe o baterie de 2.750 mAh). De asemenea, Quick Charge 4 ofera o optimizare mai buna a bateriei, device-urile avand pana la 5 grade Celsius mai putin decat in cazul Quick Charge 3.0.

 

 

Procesorul Snapdragon 835 va fi pe majoritatea telefoanelor de top din prima parte a lui 2017.

 

 

Sursa: http://www.yoda.ro/smartphones/tehnologia-care-va-exista-pe-telefoanele-de-top-din-2017-tocmai-a-fost-anuntata-in-cat-timp-se-va-incarca.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta ar insemna o evolutie foarte mare. In loc sa asteptam 1 ora de exemplu pentru aproximativ 50%, vom astepta cam 40 minute. O idee super.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.