Jump to content

Samsung Galaxy Tab E 7.0 - primele informații pentru o tabletă mid-range


Lakon
 Share

Recommended Posts

Vânzările de tablete au scăzut smnificativ în ultima perioadă, de aici și liniștea legată de lansările limitate pentru acest segment. Trendul nu pare ași reveni nici in 2016, de aceea cred că tabletele vor trece în plan secundar în strategiile marilor producători (dacă nu au facut-o deja).

 

Samsung prezintă din când în când câte un model nou, însă am observat că pun accentul pe terminale din zonele entry-level și mid-range. Probabil aici mai este încă o pâine de mâncat. Ultimele informații apărute în dot com ne spun că Samsung este foarte aproape de prezentarea modelului Samsung Galaxy Tab E 7.0. Acesta ar aduce un display de 7 inci cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor de 1.3 GHz (probabil quad-core), 1.5 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și disponsibilitate în 2 versiuni: SM-T280 cu Wi-Fi și SM-T285 cu conectivitate 4G.

 

 

Momentan nu avem alte informații legate de Samsung Galaxy Tab E 7.0, însă sunt șanse foarte mari ca această tabletă să fie lansată în cadrul MWC Barcelona 2016.

 

 

Sursă: http://www.gadget.ro/samsung-galaxy-tab-e-7-0-primele-informatii-pentru-o-tableta-mid-range/

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.