Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Spaghete Bolognese


qwallx
 Share

Recommended Posts

Ingrediente
- 400 grame carne de vită tocată (pulpă, rasol alb, muschiuleţ)
- o ceapă galbenă
- o jumătate de morcov
- 2 fire de tulpină de ţelină
- sare
- piper
- sos de roşii
- boia de ardei iute
- boia de ardei dulce
- ulei de măsline
- 3 căţei de usturoi
- 1/2 cutie de spaghete

 

Mod de preparare
Spaghetele se pun la fiert într-o oală, cu sare şi o lingură de ulei de măsline, şi se lasă la fiert conform timpului indicat pe ambalaj(timpul de fierbere al acestora diferă în funcţie de grosime). Este foarte important să nu achiziţionezi carnea de vită gata tocată, ci să rogi vânzătorul să o toace în faţa ta. Astfel, vei putea alege o bucată fără pic de grăsime, iar produsul final va fi unul mai sănătos.
Ceapa se toacă mărunt împreună cu usturoiul, morcovul şi tulpina de ţelină şi se pun la călit pentru 3 minute într-o tigaie cu ulei de măsline. Mai apoi se adaugă carnea, o jumătate de pahar de apă, şi se lasă să fiarbă minimum 35 de minute. După un sfert de oră de fierbere, se adaugă şi sosul de roşii. Este foarte important ca sarea să se adauge înspre final, pentru a evita întărirea cărnii de vită. La sfârşit, se adaugă toate condimentele (sare, piper, boia dulce, boia iute), se încorporează şi se stinge focul.
Sosul se amestecă cu spaghetele fierte în prealabil. Se servesc cu parmezan ras.
Poftă bună!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.