Jump to content

POST INUTIL

D4N1EL
 Share

Recommended Posts

Aste e ceva evident oricine cu putina gandire isi poate da seama de asa ceva :))

Cum si de ce primesc persoane vechi pe comunitate si care inca joaca inca si azi si se trezesc peste noapte cu ban de la asa zisi "Anonimi ai comunitati"

Nu are nimeni interes sa va dea ban aiurea. Comunitatea profita de pe urma fiecarui user, si aici nu ma refer strict pe partea financiara. Daca primiti o astfel de sanctiune si Kelton spune ca e pe bune, inseamna ca asa e. Mai mult, daca ar fi fost sa fie un abuz nu era greu sa se vina cu o dovada falsificata si sa vi se arunce in ochi, chit ca stiati prea bine ca nu ati spus/facut voi acel lucru. Cand se ajunge atat de sus, nu mai exista noroc/ghinion/pile, exista da sau nu.

PS: Nu spun asta ca sa pup pe cineva undeva. Am fost admin si stiu cum merg lucrurile. De asemenea nu mai am interes sa revin in functie deci postul asta ma ajuta cu fix nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.